Hejsvejs

 

Hej babes,

 

Nu sitter jag äntligen ner på ett café med Anna och kan jobba, vi har flängt runt överallt och denna vecka har jag knappt fått en lugn stund att sitta ner med datorn, efter mitt möte med min mäklarfirma i går som gick såå bra ( hjälp vad taggad jag är nu ) Jag hann dessutom vara på Kappahls lunch i underbara lokaler där de visade sin nya sommarkollektion, wow säger jag bara!

 

Jag måste haffa denna underbara klänning ! Tänk er denna i soliga Grekland

 

 

Jag måste köpa fler hattar med känner jag 🙂

 

 

 

 

Soliga fräknar

 

 

Så otroligt fint de gjort

 

 

Vegansk lunch som var helt sinnessjukt god

 

 

Lte ovanlig goodiebag 🙂

 

 


 

 

Sen så åkte jag och träffade upp Losan och Mickis på utekompaniet innan vi skyndade bort till Söder och live podde Babykaospodden där jag skulle medverka! Guuuud va roliga de är, det var mer som en ståuppshow än podd – så imponerad! Jag var på scen och fick berätta min historia och att bli gravid efter 6 månader med min kärlek och hur min förlossning var! Blev lite gråtfest när jag berättade om vår förlossning och det var längesen jag fick prata om den – så fint!

 

 

Snygga Lojsan

 

 

Två glada tjejer efter podden , vi hann se Malinas kollektion för Lindex, sååå snygga saker verkligen! Sen tog jag en taxi hem för att mötas av en älskling som ville fira en stor sak för mig och vi grillade kyckling och åt fetaostsallad ( så jäkla gulligt att han uppmärksammat att jag är helt förälskad i fetaost just nu )

 

 

KRAM på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!