ValerieXellos

 

Hej fina ni,

 

Full fart igår som ni förstod, det var verkligen roliga saker jag gjorde. Jag är på G att komma tillbaka att börja mäkla med, jag älskar mitt jobb om influenser men jag känner att jag vill sätta igång med mäkleriet också, det är ju det jag jobbat med i tio år och jag drivs så mycket av det!  I morgon har jag möte med ägaren för mitt mäklarbolag för att prata ihop oss om lite idéer jag har för företaget! Jag måste bara hitta en bra balans mellan alla jobb jag har nu, mäklare, influenser, min sänggavel och hotellverksamheten. Jag är så glad att jag anställde Anna så detta blir möjligt, hade inte gått annars 🙂 Kan jag lägga till mamma som ett jobb med? haha.

 

På kvällen i går så åkte jag hem till fina Valerie och hennes sjuka villa i Enskede, hon visade upp sin kollektion som hon gjort tillsammans med Ellos. Det vad baddräkter, bikinis, badshorts och strandkläder för både stora och små – älskar att kunna matcha sin outfit med sin lilla mini människa. Jag ska definitivt haffa badshortsen till min kille och Oliver – kommer dö hur söta de kommer va!

 

 

Det bjöds på en så himla god sallad ( jag är inte så glad för sallad ) men alltså fetaost, HUR kan jag ha glömt hur gott det är????

 

 

Jag minns inte vart de hade beställt maten men jag måste fråga Mira som ordnade eventet, det var något ställe på söder!

 

 

Så sjukt fin stil hemma, ÄLSKAR fönstren, så smart att sätta in denna typ av fönster i en villa – så ovanligt !

 

 

Seeeer ni ? Klänningen i lila var så sjukligt snygg!

Självklart va mina älsklingra Lojsan och Mickis på plats, haha!

 

 

 

Vädret var tyvärr kallt men risken är väl att man inte hade lämnat Valeries trädgård om solen varit framme 🙂

 

 

Jag jobbar hemifrån i mitt kontor i dag, att lägga mig i sängen med datorn som jag gjorde i går , jag somnade i 1,5 h haha. Lagom stressad när jag vaknade. I dag ska jag till gymmet och sen möta upp Sanne och Emilia för lite härligt snack ! Sen måste jag köpa lite nya pyjamas till Oliver. Han har växt ur nästan alla!

 

Han är inne i en så sjukt jäkla go fas just nu, det står att det ska va åskmoln i appen men. han är sååå glad och mysig! Men igår misslyckades vi HELT haha. Han har börjat sova en gång per natt vilket är LIFE, då somnar han kl 19 utan problem ( ni som vet hur tufft vi haft det med läggningen ) Han somnade på 5 min igår och nr vi skulle bära över honom till hans rum efter 20 min så vaknade han och vägrade somna om förens kl 23 – fan. Haha hoppas vi lyckas i dag 🙂

 

KRAM på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej när min barn va små och de fick somna i vår säng såg jag till att de somnade på sitt täcke. Sen när det somnat tog man i täcket och bar in det som de låg typ i en hängmatta. Så vaknar det inte av att de hamnar på något kallt. ?? sjuka saker man går för sina barn. Och tack för ett grym blogg ❤️??

    Catalina 2019-05-07 19:16:45
    Svara
  • Åhhh, sluta kalla allting för sjukt!!! =P

    Fia 2019-05-07 13:37:01
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!