Min vecka!

Hej fina ni!

 

Guuuud vad seg jag var på att gå upp idag och jag stod i duschen alldeles för länge, var så frusen!! Så jag fick springa till båten och lyckades med att komma på i sista sekund!! Jag ska nämligen in på frukost med Bamford som lanserar en ny baby linje! Frukosten är på Diplomat och min mage kurrar redan! Efter det ska jag sitta och jobba innan jag ska på lunchmöte på Vassa Eggen! Sen hem och pussa lite på mina killar och vidare hem till Valerie för middag! En riktigt fin måndag med andra ord, ska vi även slänga in att det är strålande sol – jaaaa! Magiska dag!

 

Tisdag

Lunch med Sanne och Emilia inne i stan, säkert Broms som vi brukar! Ser upp till dessa tjejer och får extrem energi av de båda två! Längtar! På kvällen ska jag på spray tan inför helgens bröllop!

 

Onsdag

Lunch med Kappahl och vi ska va i en magisk lokal! Sen har jag möte med min mäklarfirma kring framtiden!

 

Torsdag

Lunch med tradera och jobb med Anna! Älskar att det är en hel arbetsvecka ( äntligen ) skicka fakturor och fixa!

 

Fredag

Frukost med soft goat och Forni som har lanserat sin nya kollektion! MYS! Perfekt start på fredagen! Sen hem och mysa med O och F

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Här kommer förslag på inlägg jag skulle vilja läsa om ?

  – Bilder på dina förra boenden, hur din stil har ändrats genom åren, något du aldrig skulle kunna tänka dig att ha hemma nu som du hade förr, eller något du aldrig trodde du skulle köpa men nu köpt osv. Skulle vara så roligt att se!

  – Du har superfina accessoarer, allt från dina Chanel espadrillos till din LV ryggsäck, kan du inte göra ett inlägg med bilder på dina ”dyrare” grejer och kanske en liten historia bakom? Som när du köpt sakerna och varför osv? Minns att du hade som mål förut att köpa tex en klocka! Så inspirerande!

  – Bilder på ert badrum och hur du inreder där inne, jag har noll inspo gällande vårt egna just nu haha..

  – Kärlekshistorian om hur du och F träffades ?

  Kram!

  Rebecca 2019-05-06 16:31:52
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!