Heeej

Hej fina ni,

 

Vilket väder efter att ha blivit bortskämda med sol och flera plusgrader! Men snart vänder det mina vänner! Jag har en riktigt solig semester som väntar i Grekiska rivieran med, det vankas bröllop där nämligen! Jag älskar bröllop och speciellt när det är fest i flera dagar! Stämningen och kärleken!

 

Jag sitter på båten på väg in till stan för att jobba med Anna, alla dessa röda dagar har fått min hjärna helt mosig. Igår hade jag världens måndagakänsla!!! Men nu är det fredag och helgen är fylld av riktigt roliga saker men mer om det lite senare 🙂

 

Nu ska vi få massa jobb gjort innan jag ska på spraytan kl 15 hos finaste Bronza! Älskar att få en gyllenbrun färg utan att ligga och förstöra min hy i solen! Samt att jag blir extremt rastlös i solen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Igårkväll kunde jag inte sova och låg och scrollade igenom din blogg från start, du är en stor inspiration när det kommer till det mesta! Älskar din stil – både den yttre och den inre, stor kram från mig 🙂

    Rebecca 2019-05-03 13:24:01
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!