Livets rätt

 

Hej fina ni,

 

Vi bor hos min killes mamma och njuter av lediga och slappa dagar! Min svärmor är lika förälskad som jag att laga mat så vi letar alltid upp nya recept som vi kan laga och slår egna såser och experimenterar lite – älskar det!

 

På instagram finns en tjej som heter @tuvessonskan och MY GOD vilka recept hon har! Jag fastnade direkt för ett recept med potatis och gruyereost – wow det blev över förväntan och alla älskade det och det var verkligen SÅ enkelt! Ni måste testa att göra det!

 

 

 

Jag lagade allt och la upp filmer på min instastory hur ni gör! MAGISKT!

 


 

 

Vi var och köpte lite nya kläder från babyshop.se och herregud vad söt och stor han ser ut i sina kläder! Allt från Ralph Lauren!

 

 

På dagen åkte vi till Sigtuna och det var min första gång där, blev helt kär i hela staden och allt var så fint och alla små butiker var helt magiska!

 

Ser ni de gulliga husen!! Vi gick in i en godisbutik som såg ut som godisaffär i Pippi Långstrump filmen! Sååååå fin! Den ligger på gågatan i Sigtuna!

 

P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilka härliga dagar ,så söt och stor Oliver är nu
    Tack för recept

    Cecilia 2019-05-02 19:44:38
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!