Tillbaka

 

Hej fina ni,

 

Tillbaka i Sverige! Jäklar vilken helg och möhippa, så sjukt kul har jag haft och verkligen njutit av att få vara med så sjukt härliga tjejer och lyxa till det med middagar och fest! Jag kände bara en tjej utöver bruden så det var riktigt kul att få lära känna de andra tjejerna med innan bröllopet!

 

Allt hade gått jättebra med Oliver här hemma och han blev verkligen sååå glad när jag kom hem, den kärleken alltså.

 

Han vakna redan 06 idag så jag tog morgonen, jäklar vad trött jag är haha!

 

idag väntar frisörbesök och ett  väldigt spännande möte!

 

 

kram

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    Åker till Warsawa i påsk och vill väldigt gärna ha lite tips! Tacksam om du vill dela med dig 🙂

    Anna 2019-04-15 21:42:03
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!