Hej bästa

 

Hej bästa ni,

 

Hoppas haft en grym dag, jag har haft lite småsaker att fixa inne i stan så jag har kört runt och bockat av saker, hann dock inte fixa mina naglar… sååå jobbigt. Men jag hann spraytana mig, så jäkla skönt att va lite brun, inget speciellt som händer men jag ville känna mig lite fräsch!

 

I kväll ska jag på middag med Clarins som Isabella Löwengrip bjudit in till, vi skulle va i hennes magiska villa först men det ändrades till Diplomat, tusan med, jag som va så nyfiken på villan 😉 Clarins är verkligen ett märke som alltid följt med mig sen det att jag gick i gymnasiet och blev beroende av deras läppglans, sen dess finns de alltid i min väska 🙂

 

Jag kommer köra dit så det blir en tidigt kväll för mig, vill hem och mysa med mina killar! Ska bli en riktigt fin helg med sol och vi har en massa planer! Jag fick ju en massa tips från er gällande mysiga utflykter runt om Stockholm, så jag ska sätta ihop en liten guide till er så fort jag besökt platserna! Finns inget mysigare än att åka på utflykt!

 

 

Kärleken till denna lilla pojke växer för varje dag!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!