Fredag

 

Men seriöst, gjorde inte jag det här inlägget nyss? Det var ju PRECIS fredag, jag klagar inte men vaaar tar dagarna vägen? Helt sjukt detta. Inte konstigt att jag ligger efter med tanken på att jag somnar kl 21 på kvällarna haha, det är då jag brukade vara som mest produktiv back in the days 😉 Då jäklar blev jag kreativ vid 20 och jobbade säkert fram till 00/01. Tusan med, jag måste bli en morgonmänniska. Går det ens? Nu har jag liksom vaknar varje dag vid 06/07 i 6 månader och känner fortfarande att det inte är något för mig …… ” Ååååå det kommer ändras när du får barn” har jag fått höra, jag är i så fall undantaget att det inte är så.

 

Mitt mål är att göra Oliver morgontrött haha. Han vaknar runt 06.30-07.30, snälla säg att det går? Fast då måste han va vaken längre på kvällarna tror jag…. aja dagens i-lands problem.

 

I dag ska jag jobba med Anna och vi har en del samarbetsförfrågningar som kommit in så vi ska se hur vi ska få ihop en deal oss emellan! Spännande, det är väldigt roliga och stora varumärken som jag mer än gärna börjar jobba med! Efter det ska vi hämta grejer inför vår plåtning som är på måndag! Mathilda möter förhoppningsvis upp oss sen för vi ska göra en genomgång av en presentation av vårt nya bolag, dröm att få göra detta med sin närmsta vän! SVAR JA!

 


 

 

Hoppas på att vi kan klämma in en liten AW efter sen tar jag båten hem till mina killar och jag tänker INTE somna innan kl 22 haha, fy fasen vad gammal jag blivit 😉

 

 

Blev SÅÅÅÅ glad när jag träffade Mickis och Lojsan på eventet igår – dessa tjejer och deras energier – my god!!!!! Mammor båda två så man kan snacka och få världens tips och råd om ALLT, familj, barn , relationer så jäkla kloka och snälla.

 

 

 

Snälla nån, vilken affärsidé , så genialt och enkelt OCH snyggt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är så fin! Älskar ditt hår ? vad gör du med det för att hålla det så askigt? Är det färgat så eller har du tips på bra produkter? ❤️

  Sara 2019-04-07 17:47:08
  Svara
 • Fast när tycker du man ska kliva upp??? 06.30-07.30 ÄR morgon, själv är jag på jobbet 06-07 kliver alltså upp 05 varje dag året om. Visst man är olika, men när Oliver börjar skolan (Det går fort, ni är snart där) då måste ni vara där 08 (eller när dom nu börjar). Bara försöka vänja dig till ”normala” tider i samhället ?❤ Lycka till ?

  Malin 2019-04-06 09:02:48
  Svara
 • Hej Jannike!
  Hoppas allt är bra med dig o din familj ?
  Det där med att bli morgonpigg när man fått barn, tyvärr måste jag säga att det stämde verkligen INTE på mig! Jag är 60 år!!! o fortfarande nattmänniska o sååå jäkla morgontrött ? önskar er en härlig helg ??☀️
  Kram Åsa i Kristianstad

  Åsa 2019-04-06 01:06:07
  Svara
 • Tapeten i barnrummet är sååå gullig! jag håller med om det – enkelt och snugg!

  Magda-lena 2019-04-05 15:35:59 https://www.bimago.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!