Full rulle

 

 

Jäääääääklar, jag ligger efter med precis ALLT, jag får inte ihop alla saker jag har igång just nu, har en stor plåtning på måndag och i dag la jag beställning på klädern, seriöst. Kommer inte kläderna så är jag ju körd. Aja, inget jag kan påverka och i värsta fall så får jag plocka ihop på presskontor, dock väldigt mycket mer krävande.

 

Nu ska jag sluta nojja, vi sov hos min killes mamma i natt efter tuffa besked. Vi är sänkta allihop men jag lagade en god middag till oss i går och Oliver ger oss många skratt trots det som händer. Jag lagade mina italienska köttbullar och de blev sååå uppskattade , det är verkligen det godaste jag vet och de andra älskade det med! Ni hittar receptet under Kategorier här på bloggen.

 

Det blev väldigt hastigt att jag åkte hit i går så jag har inte med mig några grejer eller smink. Så jag måste hem till Nacka och duscha och fixa mig, sen ska jag vidare på ett event med MAM fär bästa Lovisa och Michaela också är! Sååå kul att få träffa dom! Efter det ska jag och Anna till ett medium – hur jäkla spännande???

 

 

Hörs sen KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart kommer din kavaj ifrån? 🙂

    Malin 2019-04-05 11:43:42
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!