Mycket på gång

 

Hej babes,

 

Sitter i skrivandets stund på Joe and the juice och fick i panik ropa ut högt efter en mobilladdare, bara tre procent kvar och jag kom på att jag har ALLT på mobilen för att ta mig hem, SL-app och givetvis mitt älskade VOI-app! Haha kan inte sluta använda elcyklarna nu de är ju MAGISKA! I dag när jag hoppade av båten så tog jag en voi ut till ön där Ellos hade sin frukost. Det tog knappt 7 min och var så härligt i solen. Hade aldrig hunnit om jag skulle gått.

 

På plats fick jag i mig dagens första kopp kaffe, magiskt är vad det är! För att inte prata om dagens tema som var väldigt Alice i underlandet, stora morötter och gigantiska blommor….

 

 

Älskar puffen

 

 

Jag blev kär i skridskopaviljongen – vilket jäkla ställe! Hotell Skeppsholmen ligger precid vid detta ställe, tänk en stor jäkla fest eller bröllop här – wow!!!!!!!

 

 

 

Sjukt fin kudde i blått med!

 


 

Sen hoppade jag på min kära elcykel och åkte mot Grand Hotel för där skulle jag kolla ett rum för ett kommande samarbete där vi vill ha fransk känsla i bilderna! Hittade det perfekta rummet som jag bokade!

 

 

Anna knäppte av bilder mellan möten

 

 

Älskar atmosfären på Grand!

 

 

Sen åkte vi vidare för att ha ett möte med ett skönhetsmärke där jag ska vara ansiktet utåt för en ny lansering, hurra vad kul! Jag och Anna kommer fixa med eventet och åkte vidare till Haymarket där vi gärna vill ha eventet, hoppas på att det ska gå i hamn!! Bästa finaste Mathilda kom förbi och åt lunch med oss och det resulterar alltid till en jäkla massa skratt – fan vad jag älskar henne!

 

Hade massage inbokad kl 14 och jäääklar vad skönt det var, 90 min av smärta och njutning haha, viktigt att jag underhåller musklerna nu i nacken så jag inte får huvudvärk igen känner jag!

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var är kavajen från?? Sett den på dig många gånger men glömt fråga varenda gång

    Felicia 2019-04-02 18:35:46
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!