Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en grym måndag! Jag har haft en riktigt lugn måndag med ett möte på mitt mäklarkontor för att starta upp igen efter mammaledigheten och även varit hos tandläkaren för att gå vidare med en ny tandställning – lovar att berätta mer om den när jag bestämt mig om vilken!

 

ÄLSKAR solen, mitt humör blir verkligen på topp när man känner solstrålarna och värmen. Vädret ser verkligen ut att hålla i sig flera dagar nu med, woho!

 

 

Köpte en sååå snygg vit kavaj från Zara för ett par dagar sedan, ska fota den i morgon!

 

 

Jag tänkte göra en ”Min vecka” och jag har väldigt roliga saker inplanerade!

 

Tisdag

Upp tidigt för att åka in till stan och äta frukost med Ellos, de är en återkommande samarbetspartner jag har och det ska bli kul att träffa de som jobbar face to face! Efter det ska jag till Grand Hotel för att boka en svit för ett kommande samarbete där vi behöver en riktigt härlig location för att fota kläder och smycken! Där möter jag upp Anna sen ska vi på ett möte kl 11 där ett företag vill ha mig som ansiktet ut för deras nya produkt, så spännande! Efter det ska jag till Nestlé och prata om framtiden med ÄLSKAR deras varumärke. Massage är bokat till 14 för att hålla musklerna i nacken mjuka så jag inte får mer huvudvärk!

Min kille ska till sin mamma med Oliver för att sova där så jag har en kväll själv, känns overkligt 🙂

 

Onsdag-Frukost event med Växjö elektriska och sen jobb resten av dagen, svara på mail, skicka ut fakturor och planera.

 

Torsdag

Presslunch för Sticksay och jobb! Ska lämna tillbaka kläder som jag haft för presslån och dessutom få kika på ByMalinas nya kollektion av hennes kläder, vi sågs på ett event förra veckan och hon var så gullig och bjöd in, har ju fyra bröllop i sommar så jag kanske hittar någon fin klänning hos henne!

 

Fredag

Lugn jobbdag och jag vill jobba halvdag så jag kan mysa med mina killar!

 

 

Funderar på om jag ska jobba från Sturebadet , älskar deras lokaler och deras mat!

 

 

Bara kolla på den här pankofriterade blomkålen med sjukt god sallad till, MUMS!

 

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!