God morgon

God morgon!

 

Vi är tillbaka!!!!! ÄNTLIGEN! Oliver sover i eget rum och ingen är gladare än jag haha! Han är fortfarande sååå svår att få att somna i egen säng så vi bär över honom från vår säng när han somnar där, i natt sov han hela natten så jag är nöjd nöjd nöjd. Även om min kille tar alla nätter nu så vaknar jag av att jag hör honom, så lättväckt är jag.

 

Jag hoppade precis på båten in mot stan för att äta frukost med Ellos! Så skönt att slippa morgontrafiken och bara sitta på en tyst båt och blicka ut över vattnet!

 

Visste ni att det är gratis kaffe och te på vissa båtar? Man möts alltså av underbar doft när man hoppar på 🙂

 

Efter frukosten ska jag möta upp Anna på grand så vi kan boka rum inför en plåtning!

 

 

 

Vi hörs sen

 

KRAM

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!