Hur vi jobbar

Hej fina ni,

 

 

Det är många som undrat kring hur jag och Anna jobbar, vad vi gör och vad hon hjälper mig med! Så nu kommer ett inlägg kring det!

 

 

Vi har avsatt ungefär tre månader till att ”lära känna varandra” och hur jag vill ha det! Jag är otroligt mycket för den kreativa sidan och jag hade så himla mycket idéer på hur vi skulle pitcha vissa samarbeten och förmedla detta till mina kunder. Så vi jobbar väldigt mycket med det visuella. Vi har tagit fram snygga prislistor, offerter, min statistik på ett pedagogiskt sätt samt gjort mind maps till de olika förfrågningar som jag fått in. Då många av mina samarbeten är mailkontakt så jobbar vi mycket på mail och den kreativa biten där med. Jag vill att det ska finnas en röd tråd i allt vi skickar till kund. Precis som mitt mäkleri så vill jag vara professionell även när det kommer till detta.

 

Anna tar även kontakt företag jag har arbetat med samt vill arbeta med! Hon svarar på mail och gör mina idéer till verklighet genom att koordinera! Hon kommer även att ta bilder nu när jag har den nya kameran! JAg är löjligt nöjd med den! Sony A7 III köpte jag!

 

 

 

Hur fint är inte detta ?

 

Vi sitter oftast på något café eller restaurang alternativt på något av mina två kontor. I med att vi oftast inte sitter i flera timmar utan oftast ska iväg på flera olika grejer så passar det oss riktigt bra. Vi jobbar hela dagar två dagar i veckan!

 

 

 

Så fort hotellverksamheten är up and runing så kommer Anna vara en stor del även där men mer om det senare 😉

 

 

 

 

KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har samma kameramodell! Vad använder du för objektiv? ?

    Erika 2019-03-28 11:26:30
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!