Herregud

 

Hej fina ni,

 

Oh herregud vad dåligt jag mått. Huvudvärken från helvetet i 8 dagar som bara blev värre och värre. Det var efter vår skotersafari som jag kände att jag suttit och spänt mig, hade värdens träningsvärk i flera dagar samt huvudvärk. Inga tabletter hjälpte… Jag var på akuten för att kolla om jag saknade några vitaminer eller mineraler men allt såg normalt ut och de sa direkt att det var spänningshuvudvärk och stress.

 

Jag fick så extremt mycket bra tips på instagram och blev så jäkla rörd över alla som hjälpte mig. Så jag tog verkligen tag i allt i går! TACK bästa ni,

 


 

 

Jag har inget fel på min syn för det har jag kollar för ett par månader sedan, gnissla tänder är mycket möjligt att jag gör så jag har bokat tid hos tandläkaren och ska dit nästa vecka för utredning!

I går gick jag på 90 min massage och efter det gick jag till naprapat som knäckte min nacke och satte akupunktur. Idag är första dagen som jag kan sitta upp utan att det bultar i huvudet, jag ser ljuset i tunneln! Kanske var det min kropp som sa till mig att inte stressa iväg direkt till jobb utan vara hemma och chilla lite.

 


 

 

En annan sak jag börjat med är att drick färskpressad sellerijuice varje morgon, ca 5 dl. Detta ska ha en extremt bra effekt på hela kroppen och jag är i behov av att rensa ut kroppen på alla vidriga tabletter och dålig mat jag ätit de senaste månaderna. Har ni hört talas om sellerijuicens fördelar? Om inte så måste ni in och kika här – klick

 

 

 

 

Efter min massage igår så gick jag förbi en affär som jag aldrig sett innan, jag har fått massage där i säkert två år och gått förbi den här butiken varje gång, nu var första gången jag såg den – ett tecken gissar jag. Jag gick in och hittade mängder av böcker och något jag länge velat ha, änglakort. Det är kort som du kan använda i vardagen för att få vägledning i livet. Jag köte även lite olika stenar och tarotkort. Jag ÄLSKAR sånt här och jag ser fram emot att utvecklas ännu mer i detta.

 

 

 

 

Så spännande bok!

 

 

I dag hoppas jag att jag kan åka i väg och få lite mer gjort på jobbfronten, om inte så är det helt okej att ligga på soffan med 🙂 Får lyssna på kroppen helt enkelt. Jag sitter just nu och förbereder ett inlägg om Oliver 7-8 månader för er som gillar de inläggen 🙂

 

 

I går gjorde jag något jag inte testat innan och det var att meditera innan jag somnade – wow säger jag bara det var så fruktansvärt härligt och jag somnade utan att tänka på något, jag somnade så snabbt med. Innan låg jag alltid med telefonen och skrev eller kollade runt, det måste vara det sämsta man kan göra, aktivera hjärnan och kolla på en skärm. Har lovat mig själv att fortsätta med meditationen! Att andas och vara i nuet.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!