Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Jag fullkomligt älskar andras ”min vecka” och gillar verkligen när det är återkommande saker, det har varit lite tyst från ert håll här, jag ser ju hur otroligt många som är här inne och läser men ni får gärna lämna någon kommentar, även om jag ser siffrorna så blir det så tråkigt när ni inte skriver något!

 

Måndag

Idag ska min kille i väg och hämta sin bil så jag får va hemma med Oliver ett par timmar, jag har jobbat sedan 07 med fakturor, kommande samarbeten och fix. Så skönt att sitta hemma och jobba på måndagar. Jag tog dessutom en lång dusch när jag vaknade och tvättade håret. Det tar en jäkla tid att föna och fixa när man har löshår. I eftermiddag ska jag iväg till gymmet.

I kväll så ska jag lägga ut ett riktigt kul samarbete med Viaplay och deras nya serie ”Den inre cirkeln” sååååå bra serie.

 

Tisdag

Jobbar på mitt mäklarkontor och ska ha ett viktigt möte, även träffa David för att planera lite framtid.

 

Onsdag

Ska på lanseringsevent med Isolina och hennes magiska tavlor på bland annat hotell Diplomat! Så kul att se unga tjejer lyckas så bra!

 

Torsdag

Jobba med Anna och vi ska även träffa Mathilda för jobb med hotellen, så spännande att vi är igång nu!

 

Fredag

Jobb med Anna inne på kontoret sen tar vi helg efter det!

 

 

 

En väldigt lugn vecka jämfört med förra veckan, så himla skönt!

 

Nu rockar vi denna vecka mina vänner och SPRID LITE KÄRLEK!

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Läser ofta din blogg:-) så himla mysig stämning här och du är härlig och ger en bra energi i skärmen 🙂

    Annica 2019-04-11 22:22:57
    Svara
  • Kram själv ☀️

    Annelie 2019-03-25 10:43:15
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!