Min helg

 

Hej fina ni,

 

Vilken helg vi fick! Strålande sol både på lördagen och söndagen hur lycklig blir man då? Jag har dock haft ont i huvudet i snart fem dagar och INGET hjälper, det är verkligen hemskt. Att solen dessutom lyst har gjort att jag fått ha solglasögon på mig inomhus. Jag fick en rejäl migränattack när vi var i Åre och efter det har det liksom legat konstant bakom ögonen och över mina tinningar. Jag börjar tro att det är resultat efter 6 timmar på snöskoter där jag satt och spände mig, samt att jag har gnisslat tänder väldigt mycket.

 

I fredags fick vi världens bästa grej , ett våffeljärn!!!! Sen åkte jag hem till min syster och åt middag och umgicks, så mysigt!

 

 

Det var Royal Design som skickade ut ett litet lån av detta våffeljärn – hurra!

 

 

Att de ens lagt med nutella och banan samt hallon – my god!

 

 

Haha orkar inte, vi hittade dessa öron hos min syster!

 


 

Så förutom det så har det varit en lugn och mysig helg. I lördags åkte vi och åt lunch på vår favvo restaurang Göteborg som ligger vid vattnet. Där satt vi i flera timmar. Oliver är ju ta mig tusan ett socialt geni, han älskar människor och sitter gärna i flera timmar bara han får lite smakprov av oss haha.

 

 

Tänk er denna uteserveringen sen i sommar – magi!

 

 

Jag körde tights och stora tröjor hela helgen! Denna är från Zara

 

 

Alltså denna luvtröja med Batman tryck haha såååå söt från H&M

 

 

 

 

Köttbullar och Wallenbergare – klassiskt och sååå gott

 

 

 

 

 

Oliver somnade i vagnen ett par timmar efteråt så vi gick hem till vår kompis som bor precis där, sen åkte vi med honom för att kolla innebandy i Högdalen!

 

 

SÅ jäkla go!

 

 

Det var så mycket minnen som kom över mig från när jag själv spelade handboll , fy vad jag saknar boll och lagsporter det är ta mig tusan det roligaste som finns! Hoppas Oliver vill spela en massa olika sporter!

 

 

Vi har legat i soffan och lekt extremt denna helg, han vägrar lämna min sida. Han är riktigt mammig just nu! Vi somnade redan kl 21 på lördagen, helt sjukt hur trött jag varit de senaste dagarna. Säkert pga huvudvärken.

 

 

Bästa han vet just nu är att gå längst med alla möbler i vardagsrummet, jäklar vad snabbt tiden gått från det att han började krypa!

 

I dag ( Söndag ) vaknade vi vid 08 till strålande sol och vi gick ut så fort Oliver hade sovit sin första gång på morgonen, tog en vända till Nacka Forum och köpte utekläder till Oliver och åt på O´learys, så sjukt goda kycklingvingar haha

 

 

 

Oliver tröja har en grävmaskin på sig och så står det ”I dig you” så jäkla söt

 

 

 

Köpte med oss påskris hem som vi ska pynta i dag! Köpte ju lite påskägg på stan i fredags! 🙂

 

 

KRAM på er!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!