Ett par dagar med mig

 

Hej fina ni,

 

Oj oj oj vilken fredags feeling jag har i kroppen, känner mig för första gången på väldigt länge utvilad och peppad på jobbet och LIVET! Det har varit ett par tunga veckor med väntan om ett besked och nu kan vi andas ut lite och min magkänsla är att det kommer bli bra. Så nu greppa jag tag om den där positiva känslan som jag kände i min kropp och drog mig till den, som på beställning när jag fokuserade på allt det positiva så sjönk alla mina negativa tankar bort. Jag har under dessa veckor lärt mig att andas med magen, jag hade liksom glömt bort hur man andas och jag började andas med bröstet, då ställer kroppen in sig på att du är stressad -hur sjukt? En sån simpel sak som att andas rätt kan få dig lugn. Så alla ni som sitter här och läser andas med MAGEN låt den fyllas med luft! In med luften genom magen och andas ut allt det negativa med munnen!

 

 

 


 

 

 

Vi spolar tillbaka tiden till när vi kom hem från Åre, min kille stod och väntade på mig och känslan av att se honom och Oliver är obeskrivlig, jag fick tårar i ögonen och saknaden som jag känt under dagarna jag varit borta var brutal. Oliver blev lika glad som jag och kunde inte sluta pussas med mig. Tänk att han är 8 månader nu – herregud. Nu är dessutom min tid som mammaledig över, jag lämna över till min kille nu och jag är så jäkla redo för att börja jobba. Jag vet att det inte är många som pratar om detta men jag trivdes verkligen inte med att vara mammaledig, jag blev så otroligt stressad av att vara det i med att jag har egna bolag. Jag kunde aldrig bara vara mammaledig utan varje gång O sov så skulle jag jobba – det var hemskt. Jag var konstant trött av att aldrig få vila. Nu känner jag mig som mig själv igen, lyckan är total. Så till alla er som känner som jag gjorde, det är mer än okej, det betyder inte att du älskar ditt barn mindre.

 

 

Byxor från Sanne Alexandra ( S i storlek ) – klick

Hoodie i kashmir från Soft Goat – klick

Jacka från MaxMara

Skor från Massimo Dutti

 

Igår mötte jag upp Anna vid 09 för att starta dagen med Nestlé och deras barnmat, Ebba von Sydow höll i eventet och det berättades om deras produkter. Jag är så glad över att jag blev inbjuden så jag fick lära mig mer om produktionen och hur jäkla bra produkter det är i barnmaten. Jag har haft en riktigt dålig bild över hur barnmaten görs och vad som finns i dom. Detta har ändrats helt.

 

För det första är produktionen basera i Åbo och hela fabriken har 0 % i koldioxid utsläpp – FÖRSTÅR NI? 0 %! Alla produkter de jobbar med är ekologiska och det är enbart 2 % av dessa produkter som uppfyller Nestlés krav. Allt görs av kockar som står med kastruller och fixar i kök, jag tänkte att det var massproduktion där de slängde ner allt i stora kärl och det var opersonligt men ack vad fel jag har om just Nestlé! Ska bli jäkligt intressant vad Oliver tycker då han har ratat all barnmat!

 

 

Något jag inte visste är att andra märken fyller upp fuktpuré med fruktjuice för att det ska bli sötare det gör inte Nestlé! De har verkligen 100% frukt! Inget annat!

 

 

Så härlig frukost med massa nyttigheter!

 

 

Efter det begav vi oss mot Miele för att äta en tre rätters- lunch av kocken Henrik Norström! De skulle visa upp deras nya ugn, jag hade inga förväntningar på eventet men MY GOD vad vi blev bortskämda och ugnen…… vad händer, hur kan en ugn med denna förmåga ens finnas? Jag är så jäkla imponerad av tekniken som är HELT ny.

 

  • För det första är ugnen 70 % snabbare än en vanlig ugn
  • Du kan laga kött, grönsaker och potatis på SAMMA plåt och de tillagas OLIKA, nej men alltså jag är i chock. Hur är det ens möjligt?
  • HUR? Jo, ugnen använder elektromagnetiska vågor på olika frekvenser som känner av råvarornas struktur. HUR SJUKT?!!!!!

 

De la in ett helt isblock i ugnen med en fisk i för att vi skulle förstå, isblocket blev inte varmt och fisken tillagades…..

 

 

Det är ju för fasen som magi….

 

 

De visade även att man kan ha en del av fisken rå och en tillagad i ugnen genom att sätta folie över ena delen så den tillagas…. wow

 

 

Vilken presentation

 

 

Köttet de lagade i ugnen blev något av det godaste jag ätit

 

 

Vill ha porslinet med!

 

 

Normalt så behöver man sätta en sufflé i mitten av en ugn för att den ska stiga och bli perfekt, med denna ugn kan du sätta in flera i ugnen och vart som helst och de blir perfekta!

 

 

Idag, fredag, möttes jag av strålande sol när klockan ringde, jag smög upp för att inte väcka mina killar och det var ett rus av lycka när jag sminkade mig. Jag är TILLBAKA haha, jag tog båten till Nybrokajen och satt och lyssnade på Bianca och Alice podd och skrattade – så jävla bra.

 

 

Möttes upp av denna frukost på hotell Diplomat där Emma hade ett event med Sensai som visade upp sina nya läppstift och det mest MAGISKA lip gloss, jag har det som läpp repair när jag lägger mig och det är helt sinnessjukt. Älskar att det nu är lika mjukgörande OCH glans!

 

 

Seriöst, hur fint?

 

 

Pannkakorna slank ner lätt

 

 

Magi

 

 

Kändes så franskt i Diplomats lounge

 

 

Jag fick med mig ett läppstift som jag ska testa, får se om det förändrar min syn på mig i läppstift haha

 

 

 

Kolla alla fina färger

 

 

Hade på mig min puderrosa tröja från Soft Goat som passa perfekt in 🙂

 

 

Mysigt värre!

 

 

KRAM på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Är du/ni 100% nöjda över er soffa? Funderar på en likadan så skulle vara roligt att höra från någon som har haft den ett tag! Kram!

    A. 2019-03-23 14:50:32
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!