Smällkaramell

 

Hej underbara ni,

 

 

Ligger redan i sängen och känner hur ögonen går i kors, jag har nästan ont i magmusklerna efter att ha skrattat så mycket idag och under middagen. Jag har inte skrattat så här på väldigt länge , tårarna har sprutat! Vi var alla nog rätt övertrötta efter sex timmar på scooter idag, ett av de absolut bästa upplevelserna jag någonsin haft! WOW till Åreguiderna som gjorde det möjligt , alla ni som ska till Åre måste göra detta. Sån adrenalin och så jäkla häftigt och mäktigt att åka till toppen av berget och susa fram i 90 km i timmen på frusna sjöar!

 

Jag kände mig så sjukt fin i min skiddräkt som jag fick låna av ett presskontor innan vi skulle åka!

 

 

 

Kul med lite färg på kläderna !

 

 

 

Så sjukt tunn men ändå grymt varm och otroligt skön!

 

 

Innan vi satte på oss overaller som vi hade när vi körde scooter! Inte en sekund frös vi! Jag var dock helt torr i munnen efter ett tag för jag satt med ett konstant leende hela färden Hahaha! Total lycka!

 

Massa fina renar visade upp sig!

 

 

Nu ska jag blunda och vetskapen att mina killar står och väntar på mig i morgon gör mig alldeles pirrig fy fasen vad jag saknar dom!!!!!

 

 

Puss på er

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!