Ny matta

 

Hej fina ni,

 

I natt sov jag ensam med Oliver och hade en riktigt hemmakväll efter allt spring igår. I natt går tåget till Åre och vi är ett helt magiskt gäng som ska upp och njuta av varandra, god mat och en HELT fantastisk villa. Får nya mig i armen att jag faktiskt ska få sova hela nätter i ett par dagar! Sitta och äta middagar och inte slänga i sig maten, oh herregud vad jag behöver detta! Kommer självklart sakna O och min kille men jag behöver ladda mina batterier och kommer vara en mer utvilad och glad mamma när jag kommer hem!

 

Håll i hatten nu för här ser ni bilder på huset vi ska bo i!

 

 

Guuud, nyp mig någon! Huset är så perfekt, här ska jag mysa runt med en kopp kaffe innan alla vaknar, tända eld i den öppna spisen och njuta av mina vänner och alla härliga skratt vi ska ha tillsammans.

 

 

Alltså , att få krypa ner i dessa fluffiga sängar efter en dag i backen!

 

 

Alla badrum ser helt enorma ut! Weeeeeee, här ska vi göra oss i ordning i flera timmar och kunna sminka sig för en gångs skull haha!

 

 

Okej, jag har inte rest sedan O kom och sista gången var när jag var gravid, det liksom pirrar i min mage och jag ska packa min väska efter det här och jag har längtat efter detta så länge!

 

Vi ska på spa, safari , åka skidor och äta så mycket god mat!!! Livets resa med andra ord och dessutom med några av mina finaste vänner!

 


 

Nu till en annan ny grej här hemma är denna URSNYGGA matta som jag kämpade med i går kväll , jag kunde inte vänta på min kille haha så jag gjorde det själv, det var jäkligt tungt med det svarta bordet kan jag säga men min rygg klarade det 😉

 

 

 

Mattan kommer från samma märke som jag hade på min tidigare matta nämligen Classic Collection och den heter Copenhagen – klick jag tycker det blev en ljusare känsla och lite mer vår här hemma! Hur smart att de gjort kuddar i samma mönster!!

 

 

Så fluffig och snygg!

 

 

Visst blev det mysigt?

 

 

Fick en så himla fin bukett när jag var på eventet med Hemtex , äntligen är ranunklerna här!

 

 

Färgen på soffan och puffen kom fram lite mer med en ljus matta!

 

 

Glad kille som står och pillar försiktigt på alla prydnadssaker haha

 

 

Här ser ni hur fin mattan är!

 

 

Jag vill inte plocka bort mina prydnadssaker utan försöker lära honom nej, till slut har han helt tappat intresset och han bryr sig verkligen inte om blommor eller ljusstakar på bordet längre! Hurra!

 

 

 

 

Love!

 

 

 

Den storlek jag har är 200 x 300 cm

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jättefin matta! Har också sökt ny matta hur länge som helst men ännu har jag inte hittat nån jag vill köpa?det är ju ändå en hel del pengar så man vill vara säker på sin sak. Ha det så bra på resan. Njut av egentid.

  MalinS 2019-03-17 06:37:47 http://livetsfinastunder.com
  Svara
 • Hej Jannike!
  Härligt att åka på tjejresa, man måste unna sig ?
  Mattan är supersnygg ?? förra mattan var också ??
  Oliver är ju bara sååå söt o charmig ??
  Skrev med Linda, hon hade haft det så mysigt hos er.
  Ha nu en härlig Åre tripp
  Kram från Åsa

  Åsa Gustafsson 2019-03-17 00:33:43
  Svara
 • Sååååå fint hus ? och vilken härlig resa
  Btw mattan är urläcker , håller med så vårig ??

  Fia 2019-03-16 12:00:08
  Svara
 • Amen !! Så snyggt det blev vill också ha denna matta , in på hemsidan direkt ??

  Edith 2019-03-16 11:58:19
  Svara
 • Amen !! Så snyggt det blev vill också ha denna matta , in på hemsidan direkt ??

  Sanne 2019-03-16 11:57:40
  Svara
 • Vilken underbart fin matta! Blir nästan sugen på att beställa en. Och håller med dig ang ditt sätt mot Oliver kring prydnadssaker osv, bättre att lära barnen från början att en del saker leker man inte med ist för att plocka bort dom och få arbeta med det sen.

  Chanel 2019-03-16 11:49:54
  Svara
  • Svar på Chanels kommentar.

   Fast barn funkar inte riktigt så som tur är. En del barn är helt galna, pillar på allt och garvar om man säger nej (mitt första barn) Andra rör inget och slutar direkt bara man säger nej en gång (mitt andra barn). Barn är såå olika! Har man variant nr 1 är det faktiskt lättare att plocka undan, de växer ifrån det. Säger det bara så man inte stångar sig blodig och jämför med andra om man får en vilde 🙂

   Ingela 2019-03-16 17:31:26
   Svara
   • Svar på Ingelas kommentar.

    Tack för att du skriver det! Vår första var också en vilding. Jag är envis och har väldigt mycket tålamod så jag försökte lääänge att ”lära honom” och jag hade alla prydnadsgrejer framme, barnsäkrare ingenting osv. Till slut höll jag på att gå in i väggen, var inte en sekund som jag kunde slappna av hemma. Jag vet att man inte ska bry sig, men det är alltid lite jobbigt att läsa om föräldrar med lugna barn och deras syn på barnuppfostran för man vet att de antagligen tittar snett när man kommer med sina yrväder.

    Spfia 2019-03-19 12:53:23
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!