Gårdagens

 

Hej fina ni,

 

Wow vilka dagar med mamma, jag skämde bort henne med att ha bokat en duo behandling på Sturebadet som ligger här i Nacka, det var verkligen så otroligt mysigt! Vi njöt så mycket båda två och vi båda behövde verkligen detta av flera anledningar. Sen åkte vi och hämtade min kille och O för att köpa en gåstol och äta lunch i saluhallen i Sickla köpcentrum – sååå mysigt och jag åt grymt god sushi! Det är rullar som är friterade, tack och hej!

 

På natten blev O riktigt dålig och kräktes i sängen flera gånger , stackaren. SÅ vi var uppe till 04. Aldrig sett honom sjuk innan. Han var sååå gosig och låg helt stilla i sängen och bara pillade en i ansiktet, hemsk jag är men det var rätt mysigt haha.

 

Jag och mamma skulle egentligen på frukostevent med Soft Goat inne i stan 8.30 men jag hade inte orken att åka i väg så hon kom hit istället med en massa goda frukter!

 

 

Älskar vårt Ica här i Nacka, denna köper man färdig!


 

Styrkan var åter och vi åkte in till stan för jag skulle förbi två olika presskontor för att låna skidkläder och outfits till vår resa till Åre! MY. GOD, jag kommer se ut som en riktigt härlig och färgglad karamell i backen haha! Vi gick förbi Hillenberg och åt en riktigt god lunch!

 

 

Omelett och tonfisksallad – mums!

 

 

Tonfisksalladen var himmelsk

 

 

 

 

Åkte till presskontoret som Soft goat har och herre min gud vad mycket fint jag fick låna med mig!!!!!

 

 


 

 

På vägen hem satte vi oss i bilen och jag såg nyheterna om Nya Zealand – herregud vad ofattbart. När ska detta ta slut? FRUKTANSVÄRT och mina tankar går till de skadade, avlidna och alla deras nära och kära. Ofattbart. Min killes pappa befinner sig där just nu med sin fru och jag hoppas inget mer händer.

 

 


 

 

 

Såååå skönt att ha flera olika outfits till hela vistelsen i Åre!

 

 

Haha så glad kille!

 

 

Vi hörs snart igen – KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!