Hey

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni mår toppen, jag sitter i skrivandets stund med en kaffe i handen och jobbar med Anna på förmiddagen. Sen ska jag och mamma till Sturebadet här i Nacka och gå på massage, gäller att skämma bort sin mamma 🙂 Ska bli så mysigt!

 

Gårdagen började med ett riktigt mysigt event med Hemtex ute på Djurgården där Tareq Taylor visade sin nya kollektion. Verkligen fina saker och jag önskar att vi hade ett hus så jag hade kunnat ha flera uppsättningarav porsling och koppar!

 

 

Härlig vårkänsla trots att det snöade utomhus!

 

 

ROsendalsträdgård är ett måste för er som inte varit där, så himla mysigt där! Speciellt nu under våren och för att inte tala om sommaren!

 

 

 

Älskar de oregelbundna kanterna på porslinet!

 

 

 

 

Jag lever i mina byxor från Sanne och jag har storlek S till er som undrat!

 

 

 

Så härlig blå färg på kopparna!

 


 

Efter eventet åkte jag till öppna förskolan igen så Oliver fick leka av sig ordentligt 🙂 Han äääälskar verkligen öppna förskolan!

 

 

Sen åkte jag till Bromma och hämtade mamma som är uppe på besök, när vi kom hem stod ett helt magiskt bud utanför dörren från Filorga och deras nya glow-serie. Ska bli kul att få testa den! Oliver blev väldigt nöjd över ballongen haha

 

 

 

Sååå stor ballong

 

 

Undra vem som tyckte det va mest kul haha

 

 

Vi hörs snart igen KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!