Senaste dagarna – full fart

 

Hej finaste ni,

 

Jäklar, detta är första gången som jag har tid att sitta och blogga ordentligt och jag har massor att visa och berätta. Vi får spola tillbaka tiden till i går och ett stort steg i min mammaledighet haha jag var nämlige på öppna förskolan för första gången!!!! Ni som känner mig vet att jag har sjuk bacillskräck och även panik av att träffa nya människor. Men jag kände att Oliver verkligen behövde komma utanför hemmet och se annat än restauranger och events haha. Så jag tog bilen till Nacka forum fylld med skräck av hur det skulle vara ( tänkte att förskolan skulle vara fylld med snoriga barn och kontaktsökande mammor. ) jag erkänner verkligen när jag har fel och det har jag haft. Vilket jäkla ställe jag hamnade på, WOW! Oliver satt först helt paralyserad av alla nya saker och ny miljö. Jag kunde se direkt att han älskade det!

 

Jag möttes direkt i dörren av en förskolelärare som var sååååå gullig och fin, visade mig runt överallt och förklarade hur det funkade där. Lokalerna var otroligt fina, det är en danslokal annars så det var speglar runt om hela och otroligt högt i tak. Två olika rum för lek och stort kök och ett lugnt rum för amning! My god. Blir så arg på mig själv att jag inte varit där tidigare , nu går jag dit en vecka innan jag ska sluta va mammaledig liksom haha.

 

 

Seeeer ni lokalen????

 

 

Så mycket att leka med och se för honom, får så dåligt samvete att jag inte gett honom denna upplevelse tidigare

 

 

Självklart skulle han stå mot allt haha. Han träffade tre andra barn och det första han gjorde mot en liten flicka var att krypa fram och pussas, hjärtat smälte en aning.

 


 

Efter det var det dags att åka hem och packa för vår staycation på The Sparrow tillsammans med Lexington. Jag ÄLSKAR event när min kille och Oliver får följa med, jag blir så lugn och älskar att få uppleva sakerna med de båda. Skämma bort dom lite extra.En stor favorit som jag följt sen urminnes tider är Linn – en tjej från Malmö som var en av de första bloggarna jag började läsa och jag har följt hennes resa och lärt känna henne sen dess. En FANTASTISK tjej med otrolig energi. Hennes nya företag Organista är genialiskt och något jag verkligen fattats när jag. packat!

 

 

Ser ni dessa magiska förvarningarna, istället för att allt ska vara kaos i resväskan så styrde jag upp Olivers grejer, mat, leksaker, kläder för kväll och dagen!

 

 

Jag är helt förälskad i detta koncept!

 

 

Kändes så skönt att styra upp allt för en gångs skull!

 


 

Jag lämnade Oliver hos min kille för vi skulle först på silent yoga tillsammans och det hade funkat så bra med honom 😉

Sanne var också med på eventet ( blir lika glad varje gång vi får umgås. Denna människa har en av de bästa energierna jag mött ) På yogan så fick vi hörlurar där vi kunde höra fantastiska Emilia som höll i allt. Jag vet att jag tjatar om energier osv men jag är så jäkla känslig för det och har på senaste åren kunnat se en sån skillnad i mig själv efter att ha tagit bort människor i mitt liv med dålig energi. Så när jag möter någon som har en aura som vibrerar och som jag kan lära mig av blir jag så lycklig.

Sekunden som jag satte mig till rätta på mattan och började andas som kom tårarna, jag har aldrig gråtit så mycket utan att hulka. Tårarna rann ner tyst på mina kinder och för varje tår så blev jag stark. Det var en helt otrolig känsla och efteråt var jag som en ny människa. Jag har ALDRIG trott på yoga och det har aldrig funkat på mig. Men denna gång gick det rätt in. Kanske var det för att det var just Emilia och att jag hade Sanne bredvid mig som upplevde samma saker som mig som fick mig att nå en nivå jag inte trodde var möjlig? Oavsett så hände något där och jag vet att något inom mig hände.

 

 

 


 

Tillbaka på rummet på Sparrow så väntade en hel del mysiga kläder att ha på sig och jag måste säga att Lexington varit ett stort favoritmärke sedan länge och deras kvalité finns inte hos många varumärken.

 

 

Pyjamasen är i samma material som sängkläderna, varför sova i något med sämre kvalité än sängkläderna? Genialiskt!

 

 

Ville bara hoppa ner direkt

 

 

Till och med badrummen var utrustade med fluffiga handdukar!

 

 

Mjukis set från Lexington som har en mix av kashmir, ville gå till middagen i detta haha!

 

 

Allt matchade så bra!

 

 

Så gulligt de bäddat till Oliver med i egen säng!

 

 

Hur fin sänggavel ?

 

 

Verkligen snyggt att matcha med bänk i samma material nedanför sängen!

 

 

Min kille kom till restaurangen med Oliver och åt med oss, så jäkla mysigt!

 

 

Här satt vi och pratade med alla fina människor från Bindefeldt AB som styrt upp allt och även grundaren till Lexington som är världens coolaste kvinna som startat allt! Älskade att få höra hennes historia – ibland får jag nypa mig själv i armen över att jag får kalla detta ett av mina jobb, att få uppleva detta och få träffa de människor jag gör.

 

 

Hur fint porslin? Älskar när det är lite äldre stil!

 

 

Väldigt mysig restaurang med väääldigt god mat om ni är sugna på något nytt i Stockholm! Det ligger på The Sparrow Hotel!

 


 

Jag önskar att jag kunde skriva att jag sov fantastiskt men faktum är att jag kunde känna av så jäkla mycket på det här hotellet, kalla det andar eller energier eller vad som men jag sov oroligt hela natten. Oliver sov utan att vakna och min kille sov som en stock haha. Men underkligt nog när Oliver vaknade vid 06 så var jag ändå pigg och fylld med energi!! Då var det dags för fortsättningen och frukost i Lexingtons butik rakt över gatan!

 

 

Seriöst, den här butiken och ljusinsläppet vi hade idag – my god! D-vitamin – HEJ!

 

 

Okej… jag kände direkt att jag måste köpa hem ägg och göra äggmackor i morgon med avokado och gräslök , vilken kombo!!!

 

 

Nespresso var på besök och gödda alla med färskt kaffe – livet!

 

 

Hej livets dryck 🙂

 

 

Trots att vi båda sovit dåligt så var vi på bästa humöret! Finaste jäkla Sanne!

 

 

Jag har förresten på min Sannes design på byxor , skojjar inte om jag säger att jag lever i dessa!!! PERFEKTA och höga i midjan!

 

 

Underbara Sheila var där , så himla go tjej! Hon är mamma och en jäkla business woman med ett otroligt stort hjärta!  Ni hittar henne här – klick

 

 

Blev så glad över att se Isolina med, vi känner varandra från Malmö och hon är en av de mest drivna människor jag vet hon har startat ett bolag som gör såååå fina tavlor med motiv på kända platser och motiv – klick

 

 

Hur fint att Linn som är Sannes syster jobbar tillsammans?? Finaste Frans med!

 

 

 

Ser ni ljuset ???

 

 

Mycket packning att ta med från rummet till butiken haha

 

 

Det var verkligen en värme från solen idag!

 

 

Min kille börjar bli grym på bilder haha!

 

 

Hade velat ta med mig allt hem !

 

 

Vi åkte till BVC och åt lunch på Nacka Forum sen åkte jag tillbaka in till stan för att fota ett samarbete på Kungsholmen längst med vattnet! Sen skynda hem igen för min kille skulle in till sitt jobb igen! PUH vilken dag!!!!

 


 

Nu sitter vi i soffan och har nyss lagt Oliver och ska titta på Masterchef USA ( den går på Viafree ) HJÄLP vad bra det är!!!!!

 

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack underbara för så vackra ord!! Jag är bara en spegel av dej, låt oss ses snart och planera magi!!!!

  Puss å Namaste

  Svara
 • Du ska vara stolt att du gick t öppna förskolan !! Inte ha dåligt samvete att du inte gått tidigare …

  Tänkte på yogan du berättade om . Det är ganska vanligt att man reagerar som du gjorde . Har man under längre period varit spänd eller haft mycket och sedan tillåter kroppen att slappna av då kan det bli så med känslor o gråt .. var stolt att du kynne släppa taget o som du skriver känner dig starkare efteråt ❤️

  Annelie 2019-03-14 08:45:51
  Svara
 • Så nyttigt för barnen att komma till öppna förskolan. Lära att anpassa sig med barn man inte känner. Känns som att de blir lite mer förberedda inför förskolan sen. Tänk inte på det di inte gjort. Vad bra att du gick dit! Din kille kan ju också gå dit med Oliver.
  Vilket härligt event. Så härligt med lite vårsol med ?

  Therede 2019-03-13 09:12:59
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!