Min vecka

Hej fina ni,

 

Känner mig sååå utvilad efter helgen, varje gång Oliver sov så sov jag – det var helt sjukt. Jag har inte känt mig så här utvilad på många månader. Fantastiskt. Denna vecka är det verkligen full fart för mig! Så kul! Ska få mycket gjort för veckan efter åker jag och ett riktigt glatt gäng till Åre och då försvinner flera jobbdagar!

 

Måndag

Vi börjar faktiskt med att få bo över på det nyöppnade hotellet The Sparrow i Stockholm tillsammans med Lexington som Bindefeldt har bjudit in till. Herregud vad mysigt det ska bli! Vi börjar med yoga runt 16 för att sen äta middag och sen få krypa ner i väldigt mysiga sängkläder. Min kille och O ska också få följa med! På kvällen blir det middag! Älskar när ens kille och barn får följa med – mys!

 

Tisdag

Vi vaknar förhoppningsvis utvilade och fräscha 🙂 8.30 ska jag på frukostevent med Lexington och få höra mer om deras varumärke!Sen åker vi mot Nacka och ska till BVC med Oliver, se så han växer som han ska 🙂 På eftermiddagen ska jag fotas för ett nytt samarbete med en biltjänst – såå kul! Så fotografen är bokad och bilen med så håller jag tummarna för strålande sol 😉

 

Onsdag

INGA planer, jag vill boka massage så hoppas jag hinner med det. Min mamma flyger upp så på eftermiddagen ska vi hänga och även på kvällen. Kanske ut och äta på någon grym restaurang i Stockholm!

 

Torsdag

Jobb med Anna, jag ska skicka fakturor och ta hand om alla kvitton mm till min revisor – fy fan.

 

Fredag

Jobb med Anna på eftermiddagen, jag ska på möte med mitt gamla jobb för att planera lite framtid!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!