Min helg

 

Hej fina ni,

 

Det är svårt att inte skriva om det som händer just nu men med respekt över att det inte gäller mig så vill jag inte. Men ni ska veta att detta är fruktansvärt tufft och jag får varje dag en käftsmäll ” händer verkligen detta? ” I framtiden kommer jag kanske kunna berätta om det, just för att lätta på hjärtat och hjälpa andra. Att skriva har alltid hjälpt mig. Det hjälpte mig genom min skilsmässa och när jag gick in i väggen. Även om ni inte vet varenda liten detalj så får ni veta väldigt mycket om mig och mitt privatliv här. Ni som följt mig länge har sett mig instagramma i nästan fyra år och blogga i snart två år. Ni fick se mig gifta mig, skaffa hus, lägenheter, skijla mig, min depression och att falla långt ner efter allt som hände med mig. Till att ta det största beslutet i mitt liv, att flytta till Stockholm, bli KÄR, bli gravid, flytta till lägenheter och få barn. Vilken jäkla resa det har varit på bara två år. Jag vet att allt som händer runt oss nu har en mening och vi kommer utvecklas och bli starka av detta.

 

Vår helg har varit väldigt lugn , vi spolar tillbaka till fredagen, jag jobbade på distans med Anna och fick hem ett så jäkla spännande bud som Mio ordnat. En resväska levererades ( blev lite rädd haha ) där i låg otroligt fina mönster som en svensk kvinna försökte sälja när hon ville uppnå sin dröm i New York för flera decennier sedan. Hon lyckades inte och hade alla sina mönster i en resväska i källaren, 60 år senare hittades de och blev succé. Vilken grej!

 

 

 

 

SÅ fin väska, ska definitivt ha den ståendes hemma!

 

 

Så vacker text

 

 

Oliver tyckte den var väldigt spännande 🙂

 

 

Sötisen

 

 

Sen åkte jag i väg för att fixa håret samt inköp inför ett samarbete jag har , vi har fått se en ny serie som ni snart kommer få veta vad jag tyckte om den!! Så jag dukade upp en riktigt mysig serie-kväll! 🙂

 

 

Satte enbart om håret och de som såg min insta story så var det en peruk haha, jag har fortfarande kvar mitt långa hår 😉 Här ser ni resultatet av en mysig seriekväll

 

 

Ville bara att någon skulle dyka upp och passa Oliver i ett par timmar så vi hade kunnat ligga här hela dagen haha

 

 

Lovar att vi njöt av godsakerna 🙂

 

 

Sen packade vi väskorna för att åka ut till min killes mamma för att sova där och bara mysa! Hon hade gjort wallenbergare med potatismos och jäääklar vad gott det var. Måste testa att göra det hemma! Det bästa med att ha kvarlämnad potatismos är att man kan göra potatiskroketter dagen efter!!!!

 

 

 

Ser ni hur frasiga de blev? Otroligt gott och sååå enkelt! Det går säkert hur bra som helst med vanlig pulvermos också! Detta hade varit så gott till fisk eller kyckling att ha som tillbehör! Annars kan man ha två stora som förrätt med lite sallad och någon krämig sås! Vi åkte hem på eftermiddagen och hade en mysig hemmakväll, vi har börjat läsa för Oliver men det går sådär haha, han sitter still i två minuter sen vill han upp. Sötaste hände när han såg guldlock i boken så ville han pussa henne – jag dog!!!

 

 

I dag vaknade Oliver såååå tidigt, redan 06.30 så jag tog första 30 minuterna sen tog min kille över så jag skulle få sova 30 min till, det slutade med att han överraskade med pannkakor och 1,5 h extra sömn för mig. Hur jäkla fint. Så gott med pannkakor!

 

 

Nu jobbar jag lite medans de leker , jag har lekt med min nya kamera och OMG vilken skillnad det är på min andra kamera och denna!

 

 

 

 

Ser ni skillnaden? Och ser ni tidningarna, ska sätta på lite vatten och göra te sen och ligga och bläddra och inspireras sen! MYSIGT!

 

Kram på er

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!