En dag mitt i livet

 

Hej babes,

 

Jag hoppas ni mår bra, vilket bakslag med snön här i Stockholm! Det är såå kallt så jag har knappt lämnat lägenheten. Bara legat inne och chillat – eller nja underhållit Oliver haha. Märker att han börjar bli rejält uttråkad av att bara vara hemma med och jag är SÅ uttråkad jag med. Nästa vecka måste vi iväg på lite roliga saker så han OCH jag blir nöjda 🙂

 

Jag har snöat in helt på att mosa avokado med citronjuice, chiliflakes och salt , på knäckebröd med lite tomater på – mums! Jag känner att min mage börjar bli bättre efter månader med alldeles för mycket dåliga kolhydrater ! Hummus är en annan stor favorit just nu! Hur gott är det inte!

 

 

Livets mackor!

 

 

Jag börjar få kläm på min nya kamera och inställningarna och jag är såååå nöjd med den. I morgon ska jag jobba med Anna så ska vi ta lite outfit bilder med, ska bli kul att se hur den är där!

 

 

Hur fint bud kom till dörren idag, blev lite tårögd av bodyn – så jäkla sant! Oliver ska få veta allt om hur vi kämpat och lära sig att respektera kvinnor och ALDRIG göra något dumt , han ska bli den snällaste killen i världen. Jag ska lära honom allt jag kan.

 

 

Denna åker på så fort Oliver kommer hem

 

 

Hoppade i dessa byxor direkt och MY GOD, de skönaste träningsbyxor jag äger just nu! TACK till Power woman!

 

 

Så fina!

 

 

Nu sitter jag och har precis ätit upp resterna av gårdagens middag, italienska köttbullar i tomatsås – seriöst en av de godaste rätter jag vet! Alla mina recept hittar ni under kategorin ”Recept” här på bloggen!

 

Sitter och inväntar ett samtal som får avgöra resten av denna vecka <3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hämtade ut ett litet paket idag och i det lilla paketet låg inte en utan TVÅ fina fina flaskor från glacial! Så fin design du gjort ???

  Sofia 2019-03-07 19:10:02
  Svara
 • Så snygga byxor!

  Josefine 2019-03-07 11:00:31 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Vad använder du för parfym? Jag vill hitta någon ny & tänkte att du kanske har nåt bra tips ?

  Malin 2019-03-07 06:18:21
  Svara
 • Ett tips (iom avokadon) är att mosa avokado och blanda med keso – min 8 månaders tjej älskar det 🙂

  Anna 2019-03-06 22:30:20
  Svara
 • Något gott recept på hummus ?

  Jessica 2019-03-06 16:19:34
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!