Min vecka

Hej godingar,

 

Haft en riktigt slapp måndag här hemma med noll planer, precis som jag gillar det en måndag! I dag svarar jag bara på mail och leker med Oliver. Så sjukt mysigt. Han ska ha kommit in i en ny fas men jag har inte märkt av åskmolnet ännu. Märker bara av att framtänderna är på G. Han har ju redan två där nere och han är ungefär likadan nu som då. Håller på med fingrar och biter mer än vanligt på saker och oss haha. Han är så mycket mer nöjd nu när han kan krypa, sitta och stå mot möbler, inte alls gnällig utan reder sig själv. Det är mer jag som springer efter honom och inte vill att han ska slå sig. Han är ju så liten han har precis blivit 7 månader så när han ramlar så slår han i huvudet konstant. Jag vet att han lär sig men det är rätt otäcka fall han gör och han har redan tre blåmärken i ansiktet och på huvudet!

 

Jag tänkte göra en klassisk min vecka och berätta för er vad som händer denna vecka!

 


 

Måndag : En dag jag alltid försöker vara hemma och sova när O sover, inget smin, myskläder och en massa fokus på honom. Jag svarar på mail och kollar så mycket serier jag bara kan! Just nu ser jag om Vampire Diaries 🙂 Min kille jobbar sent så det blir sen middag och mys hemma.

 

Tisdag: Inga planer faktiskt då onsdagen blir ganska intensiv! Jag tänkte bara fylla på kylen med en massa nyttiga rätter då jag denna vecka startar en mer hälsosam månad, jag kunde inte knäppa mina byxor för någon dag sedan och inser att jag behöver äta liiiite bättre och röra på mig haha.

 

Onsdag: Event med H&M och deras barnkläder. Jag ska bort till deras showroom och kika! Efter det är det ett till event som fina Susanne Histrup håller i – en riktigt power woman kolla in hennes blogg här – klick hon bjuder på allt där! Hon har nämligen ett event med Seezona, ska bli himla mysigt!

 

Torsdag:  Jobbar hela dagen med Anna inne i stan och vi sätter ihop mind maps och annat kul! Fasen vad bra detta börjar bli. Vi behöver nog 1-3 månader för att sätta ihop alla mallar och sen kan vi jobba på ännu fortare! Vi brukar sitta på någon mysig restaurang eller café och jobba. SÅ himla härligt!

 

 

Fredag: Samma sak igen , jobb med Anna och fix! Vi ska fota en del samarbeten och outfits. ÄNTLIGEN har jag köpt en helt magisk kamera!

 

Helgen – inga planer ännu förutom att va med min lilla familj och mysa!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Är så himla inspirerad av dig och allt du gör!!!
  vart är dina solisar ifrån? så galet snygga!!!

  Hanna 2019-03-07 09:33:52
  Svara
 • Hej Bisse.
  Alltid snygg!

  duktig du är som hinner med så mycket. Jag är mammaledig och hinner ingenting känns det som. När ska oliver börja på dagis?
  En till grej som jag funderar på är va du gillar resultatet av ultherapy? Jag har själv funderat på det, eller om jag ska testa fillers. Har faktiskt aldrig provat någon behandling. Vad rekommenderar du om man ska prova något första gången. Saknar dina inlägg om skönhet och mode? PS vad gullig oliver är.
  Mvh Jenny

  Jenny 2019-03-06 12:10:27
  Svara
 • Hej,
  Har Oliver precis blivit 7 månader? Blir inte han 8 månader om en vecka? Min son är född samma vecka, hoppas de inte är jag som räknat fel.. hehe!

  Sophia 2019-03-05 10:28:48
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!