Min helg i bilder

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en härlig helg, min var fylld av en jäkla massa kärlek för vi hade dop för Oliver och och våra familjer och närmsta vänner kom för att fira Olivers dopdag. Vi valde att göra det enkelt för oss och beställde mat till allihop, vi var runt 25 pers och kände inte att vi hade tiden att göra mat hemma så vi tog catering från den absolut bästa tjejen som gör libanesisk mat 0722996732 ( INGET SAMARBETE ) haha. Hon är helt enkelt bara bäst! Vi hade alla olika röror och såser, massa piroger, kyckling och friterade ostrullar! Herregud vad gott! Sen bjöd vi på cheesecake, mini cupcakes och vetelängder. Så enkelt och såååå gott! Vi bjöd på gott vin och det var så otroligt härlig stämning, både i kyrkan och efter!

 

Varför döpte vi Oliver? Jag fick den frågan av ett par stycken på instagram och jag kände va? Behöver man ens förklara det haha? Jag är troende,  jag tror på att den finns en högre makt. Om det är man, kvinna, flera eller att vi vandrar från själ till själ eller till och med blir djur det vet jag inte. Ni vet mitt band till energier och att jag har förmågan att se saker som ingen annan kan se eller veta. Jag vet att det finns något efter döden – vad vet jag inte. Jag tror lite på allt. Jag är själv döpt och konfirmerad och det är även mina föräldrar.

 

 

 

 

Hans sjukt söta outfit alltså

 

 

Han såg så vuxen ut i sina kläder!

 

 

Sötnos

 

 

 

 

Lilla familjen, åh, seriöst är detta typ den enda bilden på oss tre som inte är en selfie!!!! Gud alltså. Måste bli bättre på att ta bilder! Speciellt nu när jag köpt en HELT fantastisk ny kamera. wow!!!!

 

 

Jag och min bästis och gudmor fick ett skrattanfall i kyrkan när hon inte nådde upp till micken. Vi kunde inte titta på varandra efter det hahaha. Det är helt otroligt vilka skrattanfall jag får när det absolut INTE är läge för det. EXAKT samma sak hände på Yasuragi med Joanna, herre min gud. Det bara bubblar i en och det är omöjligt att sluta!

 

 

Hur fin kyrka!

 

 

Min killes bror är gudfar! Så himla fina gudföräldrar han har!

 

 

 

En väldigt glad kille 🙂 Alltså ser ni hans kostym och skor? Så himla sött!

 

 

Församlingshemmet låg precis i anslutning till kyrkan!

 

 

Mysigt med hela sin familj på plats med!

 

 

Camillas son är bara en månad yngre än Oliver, hur jäkla gulligt att se dessa två växa upp. Vi kommer tvinga de till att bli bästisar haha!

 

 

Alla fina vänner som var där !

 

Farfar

 

 

Farmor

 

 

Mina systrar och pappa

 

 

 

 

Ser ni så fin och ljus lokal!

 

 

Efter det gick vi hem till oss och sen ut på Crispy som ligger nere i vårt hus, så avslappnat och mysigt! Sen upp till oss igen för att kolla lite Mello och äta godis. Oliver var vaken till säker 22 – har typ aldrig hänt så han sov precis hela natten och 5 timmar mitt på dagen på söndagen haha! Vi öppnade alla paket och jag älskar att alla presenter vi fick var i trä, hej då plastleksaker! Bättre för miljön!

 

 

Det är så gulligt att se hur han sitter inne i sitt rum och leker, herregud vad snabbt det börjar gå. Nu är han ännu mer en liten pojke!

 

 

Valentina och FIlip gav oss så otroligt fina klossar med bilder och när han föddes mm på! HUR FINT?? De kommer från detta ställe – klick 

Samma sak med verktygslådan som är hans nya favoritleksak, samma sak med en luftballong han fick av Josefin och Niklas – de är bra på presenter haha!

 

 

Han fullkomligt älskar att ta sönder tornen så fort jag bygger upp dom!

 

 

Han sitter väldigt roligt, nästan aldrig på enbart rumpan!

 

 

 

Hur coolt mjukisset? Såå hans stil , om ett barn redan har en stil haha!

 

 

Mina föräldrar har gjort detta till varje barnbarn, så cool grej. Det är en guldklump som Oliver antingen kan sälja eller göra ett smycke av när han blir äldre!

 

 

Helt bedårande sak från Tiffanys, en sån man blåser bubblor i , i silver! Sååå söt jag smäller av!

 

 

 

Snälla någon, jag dör söthetsdöden med denna outfit. Måste köpa ett par badbyxor i min killes storlek med!

 

 

 

Även om han inte kan träffa mormor så ofta så hon en stor favorit direkt!

 

 

Haha älskar hur han sitter!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så fina bilder! Vart har ni fått tag i den söta dopoutfiten? Så söt ?

    Angelica 2019-03-08 00:49:16
    Svara
  • Hon är en stor favorit hos många, fantastiska Linda ❤️

    Rebecka 2019-03-06 20:37:39
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!