Tuffa 72-h

Samarbete Glacial

 

 

Hej underbara ni,

 

Vilka dagar, jag känner mig helt slut måste jag säga. Jag har jobbat som en galning, min lansering av Glacial gick strålande men jag måste säga att det har tagit på krafterna att vara 100 % mamma och rodda med så här mycket jobb samtidigt. Plussa på tre nätter med otroligt dålig sömn för Oliver är på väg att få tänder igen. Inte konstigt att det brast i kväll, nu när allt lagt sig så satt jag och bara lät tårarna komma. Det är så mycket som händer privat också som jag inte vill gå ut med, jag hoppas ni förstår. Det är ändå skönt att skriva av sig lite här, jag satt och velade om jag ens skulle uppdatera bloggen men jag saknade det faktiskt.

Summan är helt enkelt att jag jobbat för mycket, varje sekund som jag inte leker med O så sätter jag mig med mail, samarbeten, mäkleri, roddar med saker, visar vad min assistent ska göra så hon kan jobba under tiden, nya bolaget med hotell, ja ni hör ju själva… jag förstår att det inte går ihop. Det kommer ske en förändring snart – om ca två veckor vet jag att allt kommer vara annorlunda. Detta är det värsta med att ha en personlighet som jag har , jag vill vara alla till lags och jag själv hamnar sist på listan.

Det är inte så enkelt när man oftast är ensam dessutom, jag har ingen chef som ser mig eller kan stoppa mig. Jag måste komma på det själv…

 

Jag hade tänkt att jag skulle hinna fixa lite här hemma innan helgen och hela min familj kommer till Stockholm för vi ska döpa Oliver, jag hann hälften ungefär, O har behövt mycket närhet och sovit totalt en timme på hela dagen så från 08-21 har jag haft honom själv. Nu sitter jag med Vampire Diaries i bakgrunden ( har börjar se om hela serien!! ) och blev akut hungrig. Vid sådana här tillfällen önskar jag verkligen att foodora levererade ut till Nacka 🙁 såååå hungrig och noll energi till att laga något! Kanske får energi till det snart när jag suttit ner en stund.

Så lägg även till att fixa inför dopet på den där listan med anledningar till att jag började gråta haha.

 

 

Åter till mitt event som jag hade på Yasuragi, det var ju därför jag skulle blogga från första början. herregud vilket ställe! Jag kan verkligen rekommendera det till ALLA. Det är verkligen helt fantastiskt, läget och alla olika pooler! Det bästa måste vara att det är mobilförbud i hela spat. Snacka om att man kopplar av helt!

 

Vi började med en presentation om varför man ska välja att köpa en Glacial flaska, påverkan plast har på miljön och presentationen av min design!

 

 

Jag och grundarna till flaskan! Så himla fint samarbete detta har varit!

 

 

 

Denna fina design kommer i slutet på mars!

 

 

Varför ni ska välja denna flaska jämfört med andra som finns?

 

 • Håller varmt i 12 timmar. DU kan lägga flaskan med varmt vatten i kylen och den håller värmen precis lika bra!
 • Håller kallt i 24 timmar.
 • BPA fri.
 • Dubbelisolering för maximal effekt. Avger ingen kondens på utsidan.
 • Högkvalitativ 18/8 rostfritt stål.
 • I juni 2018 tecknade GLACIAL ett prestigefyllt partnerskapsavtal med WWF. Tillsammans har vi ett uppdrag att reducera plastkonsumtionen och rädda haven från plast. För varje såld GLACIAL donerar vi 1 euro till WWF – HUR BRA??

 

Jag designade flaskan till vår sons ära, jag vill lära honom från dag ett att man ska sortera sina sopor och tänka hållbarhet i ALLT. Ni kan in och kika på deras hemsida här – klick

 

 

Under en kort period så får ni den lilla flaskan på köpet när ni köper en stor! Så himla bra!

 

 

Vi gick ner till deras veganska restaurang och åt lunchen , efter det gick vissa ner till spat medans en del av oss stannade kvar där uppe då vi hade alldeles för mycket att prata om haha, vi var så synkade och jäkligt taggade på att njuta! Vi satte oss vid en terrass och beställde in lite mer smårätter och HERREGUD för risbollarna som såklart var friterade.

 

 

Mums

 

 

Vi hade verkligen prickat in den bästa dagen, strålande sol och plusgrader!

 

 

Detta gäng alltså, my god vilka tjejer! Jag har inte skrivit något om min ”förmåga” jag har, det är väldigt privat och en annorlunda sak jag kan. Jag kan känna av extremt mycket och speciellt till vissa personer. Jag kan känna av saker som kommer hända men speciellt saker som har hänt. Jag brukar aldrig säga något, jag brukar vara tyst och inte vilja skrämma någon eller framstå som en galning. Men då kunde jag inte låta bli. Mitt när Ellinor ska ta bilden så berättar jag en sak jag kände med Elin och en sak som nyss hänt henne ( väldigt vackert ) och hon blir så chockad men väldigt glad och jag kunde berätta i detalj allt som hade hänt. Jag ser allt i bilder eller känslor och det var ett fint moment <3 jag ser saker som är fruktansvärt jobbigt med men jag skulle aldrig säga det jag vet då men de fina bitarna kan jag dela. Det är några få i min närhet som vet detta och jag brukar hjälpa till om det är något de undrar.

 

 

 

Haha älskar hur Ellinor fick deras ansiktsuttryck med på bild! Ni kan läsa mer om vad jag kunde se hos Elin <3

 

 

 

Jag måste säga att min underbara Mickis och Lojsan – vi är såååå lika och de är så fruktansvärt underbara tjejer! Samma humor, jag är en svår person att klicka med men my god dessa hoppa rätt in 😉

 

 

Sen var det dags för middag och jäääääklar vad god mat det var – herregud! Ni måste helt enkelt dit!

 

 

På kvällen vid 21 gick vi ner ett gäng till spat och pratade i ett par timmar, magiskt!

 

 

Sen smet jag upp till rummet vid 23 för väntade mina killar på mig 🙂 Önskar jag kunde säga att det var en skön sömn men jag skojar inte om Oliver vaknade 8 gånger och jag kunde inte sova…. det var hemskt. Ett tag la jag mig nere vid fötterna för han tog så mycket plats!

 

 

På morgonen fick jag en timme själv och jag gick ner till spat igen och la mig i en sån här gungande stol….. bad idea. Fy fasen vas jag mådde illa efter ett tag hahahaha.

 

 

Ett av de första stora eventen jag håller i och jag är så otroligt glad över alla vänner som kom och delade glädjen över min design!

 

Jag sitter fortfarande rejält hungrig i soffan haha och kan fortfarande inte komma på vad jag vill äta. Fan med !!!

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Heja dig! Kämpa på men glöm inte att försöka varva ner ibland 🙂 Du verkar vara en fantastisk mamma och tjej. Jag bor också på fantastiska kvarnholmen och om du någon gång skulle vilja ha en barnvagnskompis (har en liten tjej på 2 mån) så får du gärna höra av dig 🙂

  Camilla 2019-03-01 14:26:46
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!