Min helg i bilder

I samarbete med Glacial och Gardinex

 

Hej mina små sötnosar,

 

Jag hoppas ni har njutit av helgen och att vi börjar gå mot plusgrader, jag tog tillfället i akt och invigde min skinnjacka och nya t-shirt som jag så fint unnade mig!

 

Men vi spolar fört tillbaka tiden till i fredags, jag och Anna jobbade på distans då jag hade Oliver, funkade såå bra. Vilken jäkla stjärna jag har hittat! Jag vaknade av att min tjejkompis Sanne skickade bilder och videos av sänggaveln som jag designat. Jag blev så rörd av hur mycket hon tyckte om den och jag blev framför allt sjukt jäkla stolt. MIN DESIGN som jag har jobbat på i så många månader finns alltså nu hemma hos någon och snart hos ännu fler underbara människor. Helt surrealistisk.

 

 

SER NI???? Alltså jag är så fruktansvärt glad.

 

 

Färgen som Sanne valde är verkligen ren och skär perfektion! Beige är en ny favoritfärg till våren tor jag!

 

 

 

 

Älskar att klä mig ton i ton, speciellt beige! Skjortan är från förra året och Zara!

 

 

Hittade den här i en av mina goodie bags och svepte den utan problem, så god!

 

 

På dagen i torsdags fotades jag även för Glacial och min design som kommer ut där, kan någon nypa mig ? Flaskan heter Oliver och är tillägnad vår son, jag vill att han ska växa upp utan plastflaskor och att köpa vatten på flaska inte ska finnas. Vi har den bästa kvaliten av vatten i vårt land och snart kommer hela Europa förbjuda försäljning av vatten på plastflaska. Hur jäkla bra?

 

Hur stor påverkar på miljön har då vår konsumtion av flaskvatten? Förra året drack vi svenskar 206 miljoner liter vatten på flaska. Totalt blir det utsläpp av 18.000 ton koldioxid. Det motsvarar drygt 19.000 personers flygresor tur och retur till Mallorca. Förstår ni? Detta är ett av flera stora steg jag kommer ta 2019 för att som influenser sprida mer information kring miljön.

 

 

Jag har på mig min favoritkappa från Busnel, jag fullkomligt lever i den när vädret tillåter, halsduken är från bästa Davida – klick

 

 

 

Kände mig bekväm när Anna sa hur jag skulle sitta haha

 

 

Efter det mötte jag och Anna och bästa Mathilda som kommer bli delägare i hotellverksamheten med mig, hur fantastiskt att få jobba med sin vän??? Vi planerade en massa och skissade på power point presentationer och nästa vecka ska vi ses igen för att börja jobba ordentligt. Tre otroligt bra saker som hände denna vecka måste jag säga!

 

 

När jag kom hem pussade jag lite extra mycket på mina killar och det knackade på dörren från Bloomaway varje torsdag så får jag nya snittblommor till dörren – jag ÄLSKAR det.

 

 

 

Vi somnade säkert redan 21 och min kille tog Oliver torsdag-fredag då jag var tvungen att gå upp tidigt! Jäkligt skönt kan jag säga haha. Hur gör ni andra med barn? Tar killen på helgerna?

 

Som jag skrev innan så köpte jag en t-shirt jag länge trånat efter !

 

 

Hello my love

 

 

Snodde min killes jeansskjorta

 

 

Och min älskade skinnjacka från LXLS

 

 

 

Solbrillor från Zara från förra året!

 

 

För solen gjorde premiär en fredag och jag mötte upp Joanna, Mathilda och Ida för en AW på Riche efter att jag fixat mina fransar. Såååå härligt att sitta och prata någon timme! Innan kl var 19 var jag hemma och hade en mysig kväll!

 

 

På lördagen var vi som de flesta småbarnsföräldrar uppe tidigt och köpte bullar på bageriet i vårt hus, eller ja, min kille var bäst och gick i väg och sen gjorde han pannkakor, så jäkla gott! Oliver älskade verkligen pannkakor med så han satt med och fick äta det och små bitar av vårt bröd. Han börjar verkligen bli en stor kille nu – det är verklien sant det de säger, det blir bara roligare och roligare.

 

 

Sen fick jag feeling och vill laga kroppkakor som jag inte gjort på flera år! Jag sprang runt hos mina grannar för att leta efter en potatispress men ingen hade haha hur sjukt? SÅ hela familjen åkte till Ica och handlade, det var inte bra. För jag var hungrig när vi var där så jag handlade sååå mycket mat haha. Det får bli buffé i kväll med.

 

 

Så här gör du, jag sparade även videon när jag gjorde det i min profil på instagram 🙂

 

  1. Koka potatisen   ( måste vara mjölig ) mjuk i saltat vatten.
  2. Tärna fläsket och finhacka löken. Stek snabbt i smöret. Blanda med kryddpeppar och låt svalna.
  3. Pressa potatisen och blanda med ägg, mjöl och smaka av med salt. Gör bollar och gör fördjupningar i mitten och lägg i fläskfyllningen.
  4. Koka upp vatten med salt och låt småsjuda ca 7-10 minuter eller tills de flyter upp till ytan.
  5. Servera med rårörda lingon och grädde och brynt smör.

 

Kroppkakor

  • 600 g mjölig potatis, skalad
  • 3 äggulor
  • ca 2 dl vetemjöl ( tills degen inte är klibbig längre )
  • salt

Fyllning

  • 400 g rimmat sidfläsk eller panchetta – enkelt att göra vegetariska med! Små bitar
  • 1 gul lök, skalad
  • 30 g smör
  • 2 tsk kryddpeppar

 

 

Herreguuuud så god de blev!

 

 

 

Nu i dag söndag sitter jag och kollar lite kläder på nätet och inspireras av allt på pinterest! Oliver ligger just nu och sover och min kille är i väg och jobbar. Jag blev nyss galet sugen på färsk pasta med en riktigt god tomatsås till!

KRAM på er

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du är alltid så smashing! Hur tycker du Gucci tshirten är i storlek, sitter och velar vilken storlek jag ska beställa? Vi gjorde så att den som var föräldaledig tog nätterna i veckan och på helgerna fick vi varsin sovmorgon . Kram

    Sara 2019-03-02 11:17:48
    Svara
  • Vi kör att den som är hemma och är föräldraledig tar natten. Även om det också är ett jobb anser jag att den som är på det ”riktiga” jobbet måste va skärpt på ett annat sätt = slippa gå upp flera gånger per natt. På helgen blir det ofta lite sovmorgon för den som tagit natten 🙂 Min sambo vaknar dock inte lika tydligt som mig av vår son så blir dock ändå jag som får vakna och banka liv i min sambo när han ska gå upp på natten, haha.

    Anna 2019-02-25 09:28:54
    Svara
  • Älskar Busnel kappan, vad heter modellen?
    Letar som en tok ?

    Linda 2019-02-25 09:26:42
    Svara
  • När vi haft bebisar som vaknat på nätterna har vi tagit varannan natt oavsett vem som varit hemma. Att vara på jobbet är ju rena semestern jämfört med att vara föräldraledig.

    Ingela 2019-02-24 17:02:50
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!