Mysig morgon

 

Hej fina ni,

 

Min dag hade inte kunnat starta bättre, jag var inbjuden av fina Forni att gå på event med Röhnish som gjort en snygg serie träningskläder med Indiskan! Så vi möttes upp redan vid 08 på Downtown Camper för meditation och frukost! Anna mötte upp mig här och nu sitter vi och jobbar med alla samarbeten som vi har på G! Solen skiner och jag känner mig lätt i kroppen och sinnet – kan bero på att jag sov en hel natt med haha. Min kille tog Oliver och jag tog två tabletter magnesium innan jag somnade och sov så himla bra!

 

 

Här har ni lugnet själv haha, jag har faktiskt svårt att göra meditation för mina tankar vandrar så snabbt till jobb, hem och Oliver!

 

 

Solen låg perfekt så vi knäppte av lite fina bilder inne med, hur härlig färg är det inte på kläderna?

 

 

 

Just nu känner jag mig mer motvierad än någonsin att börja träna, jag var på så god väg ett par veckor men så blev jag förkyld och dålig. Nu måste jag hitta tillbaka till att gå till gymmet !Och ska jag va ärlig så har ALLAS barn jag känner varit sjuka så jag vill inte lämna Oliver på miniSats för jag är rädd att han ska bli sjuk haha. Att träna efter att min kille kommer hem finns typ inte, jag är helt slut då!

 

 

 

Perfekt selfie ljus 😉

 

Senare i eftermiddag ska vi i väg så jag ska fotas för Glacial, hatar att bli fotad av en fotograf, hoppas bilderna blir bra!!!! Sen blir det lunchmöte med Mathilda gällande hotellen. Sen ett telefonmöte gällande min sänggavel!

 

I går hade jag med en riktigt härlig dag med Oliver och min fina vän Hedda som bor i Saltis, bara tio minuter från mig, så mysigt! De bor i ett heeeelt fantastiskt hus precis vid vattnet.

 

 

Solen gjorde besök och jag hittade mina solglasögon från Zara!

 

 

Heddas döttrar har ju den coolaste bilen haha, Oliver var väldigt nyfiken!

 

Haha såååå söt!!!!!

 

 

Sen gick vi bort i solen till Grand hotel och åt deras lunch, vi startade med lite ostron och jääääääklar vad gott det var. Inte ätit det på säkert 1,5 år innan jag var gravid liksom! Vet att det råder delade meningar om ostron men jag älskar det tillsammans med vinägrett!

 

 

Så länge Oliver har en bra stol att sitta i, lite leksaker och får mat samtidigt så funkar det sjukt bra. Så snäll!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina!
  Vet du vart lampan i din väns hus (den som ser ut att ha massa bollar) kommer ifrån?<3

  Bella 2019-02-26 13:33:23
  Svara
 • Så snygga solbrillor!

  Josefine 2019-02-22 14:08:58 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Heej! Försöker febrilt att hitta ditt recept på den hela kycklingen i ugn du la ut men kan inte hitta? ? tack för inspirerande blogg och Instagram. ??

  Sofie 2019-02-22 13:17:01
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!