Ögonbryn

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en magisk fredag, jag var hemma fram till lunch sen mötte jag upp min assistent Anna och vi satte igång att jobba! Vi hann dessutom med en riktigt härlig lunch på Butiken som ligger inne på Diplomat! Såå himla god lunch!

 

Mysigt!

 

Solen tittade fram och var perfekt selfie-ljus 😉

 

Alltså kolla mina fina ögonbryn, vilken skillnad!!!

 

Detta är INGET samarbete så ni vet det, känner mig lite tvungen att skriva det så alla förstår att allt jag skriver om här verkligen inte är samarbeten!

 

Det gjorde liiite ont i början men sen får man bedövningskräm och det känns verkligen ingenting, jag somnade till och med flera gånger, fick det där berömda rycket flera gånger!

 

 

Ni ser hennes namn taggat i bilden och hon är verkligen så SJUKT duktig och ingav ett så professionellt sätt, allt kändes så bra! Jag la mina bryn helt i hennes händer 🙂

 

Jag valde lite mer rak linje vid början och spretigt för att få en naturlig look! Det finns massa olika sätt att göra och man får bestämma helt själv med hjälp av henne.

 

Det ingår ett återbesök där man fyller på och korrigerar om man vill göra det!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Sjukt fina bryn!

  Josefine 2019-02-18 08:32:03 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Hej, var kommer den fina svarta blusen ifrån?

  Lena

  Lena 2019-02-17 16:35:09
  Svara
 • Hej Bisse!
  Du publicerade för rätt länge sen att du hade köpt ett nytt soffbord som var som ett stort marmorblock. Om jag minns rätt så var det i slutet på din gravididet. Jag var så nyfiken på att se det hemma hos er. Vad hände med bordet?

  Patricia 2019-02-17 09:24:49
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!