I´m back

 

Hej fina ni,

 

Jag behövde en liten paus och vara i nuet med min familj och med mig själv. Jag har verkligen njutit av helgen och den har haft en perfekt mix av vänner och familj.

 

På morgonen var det dags för babysim och jäklar vad mysigt det är, det var dock lite läskigt att Oliver skulle dyka under vatten och han svalde rätt mycket vatten stackaren, jag kan verkligen rekommendera att gå på babysim, sjukt mysigt! Vi går i Hammarby Sjöstad och Vattenhuset – fräscht och bra!

 

 

Senare på eftermiddagen träffade jag äntligen upp min nya medarbetare Anna, herregud vilken tjej jag har hittat och jäklar vad vi ska skapa Bisse 2.0 under 2019! Vi träffades på Sturebadet och åt en lunch och pratade ihop oss kring kommande veckor, laddade ner appar som vi ska använda och synka ihop oss! Jag ska ägna ett helt inlägg om de bästa sätten att jobba på!

 

 

Lunchen på Sturebadet är så jäkla bra, jag tog morotsbiffar med massa härlig sallad till!

 

Efter det åkte jag hem till mina killar och njöt av fredagen tillsammans! Vi beställde pizza från Crispy ( hjälp vad goda de är ) och kolade Ma sterchef på Viafree, de har alla amerikanska avsnitten där SÅÅÅ bra det är herregud!

 

 

På lördagen hade vi tid att träffa prästen i kyrkan och gick igenom allt inför Oliver dop som är i mars, jag smet sen in på det nya caféet som öppnat i vårt hus och MY GOD vilka goda saker de har där, helt förälskad! Jag är så glad över allt som händer i vårt hus och hur området växer upp mer och mer , Kvarnholmen är helt jäkla underbart att bo på. För er som inte vet så är det en liten ö som tillhör Nacka kommun. Man kan ta båten precis nedanför huset och på 15 min är du inne på Stureplan! Hur idyliskt är inte det? Priserna här ligger jäkligt bra med!

 

I vårt hus finns nu bästa pizzerian med massa goda pasta, hamburgare och pizzor, ett GRYMT café, en blomsterbutik, apotek , coop och en juicebar. Hur nice? Förskolan som Oliver ska börja på efter sommaren ligger 50 meter bort och ser ut som ett Pippi Långstrump-hus!

 

 

På kvällen gjorde jag mig i ordning för jag skulle hem till Petra som fyllde år – HURRA! Hon hade gjort så jäkla god mat och det var riktigt härligt gäng på plats!

 

 

Jag hade så trevligt att jag inte ens hann fota något hemma hos henne haha! När alla skulle ut så smet jag hem då det var sååå mkt folk ute och jag verkligen inte gillar att gå ut på klubbar – usch får lite panik av alla människor och det knuffas och är varmt. Kröp ner och vaknade jäkligt pigg! Söndagen fick jag feeling och lagade ett recept som jag själv kommit på och det är så underbart jäkla gott! La ut en film på instagram och lovade att skriva hur jag gjorde!

 

 

Köp hem det här

500 gram blandfärs eller fläskfärs

1 paket ricotta

2 Scharlottenlökar

2 vitlöksklyftor

Chiliflakes efter smak

2 buljongtärningar – grönsak

1 buljontärning – kött

2 knippen med salvia

1 ägg

1 citron

3 burkar med hela skalade tomater

3 matskedar Socker

Salt

Peppar

3 matskedar Sherryvinäger

 

Gör så här

Skiva vitlöken tunt och stek i olivolja tills de blir gyllene ( de får ej brännas ) häll i tomaterna. Hacka sönder tomaterna med skeden och lägg i buljonerna, låt det småkoka och i med socker, salt, peppar, riv i skal från en halv citron. I med lite chiliflakes beroende på hur mycket hetta ni vill ha i. Smaka av allt och ha i mer beroende på vad ni gillar. Jag går inte efter mått men har försökt skriva hur mycket jag har!

 

Blanda ihop färsen med ägget samt  2/3-delar av ricottan, hacka salvian och hacka löken fint, mycket salt och peppar. Gör fem stora bollar som du försiktigt lägger ner i såsen. Låt koka i 30 minuter, i slutet lägger nu ner hackad salvia och resten av ricottan.

Vi har alltid ett gott bröd till som vi doppar i såsen!

 

 

Min vecka

 

Måndag

Lite sjukstuga här hemma så vi blir inne hela dagen och myser, ska äta resterna av maten och magen kurrar redan haha. Inget smink, pyjamas och gos!

 

Tisdag

Jag ska hämta styling från en lägenhet ( den såldes direkt hurra ) och styla en ny bostad som ska ut till försäljning – sååå kul! Ni får såklart följa med!

 

Onsdag

Träna och lämna Oliver på miniSats! Första gången och kommer förhoppningsvis gå bra 🙂

 

Torsdag

Jobb med Anna och planera en massa, börja filma för vloggen! Alla hjärtans dag och jag och min kille ska mysa hemma och pussas lite extra!

 

Fredag

Jag ska fixa mina ögonbryn, jag har ju tatuering sedan tidigare men jag måste fylla på färgen, LÄNGTAR!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Var gör du dina ögonbryn? Har tänkt göra om/fylla i mina men tjejen som gjorde mina på sitt ställe har slutat. Suck.

  Cecilia 2019-02-12 14:12:45
  Svara
 • Hej,
  Känner du till BII (Breast implant illness)? Du som har bröstimplantat tänker jag. Har du några symptom för det? Jag ska själv plocka ut mina implantat i vår och är därför intresserad i ämnet.

  Malin 2019-02-12 10:22:28
  Svara
 • Kolla Masterchef Australien!! Ännu bättre tycker jag ??

  Sophie 2019-02-11 12:11:05
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!