Fashion week

Samarbete med Vitamin Well

 

 

Hej finaste ni,

 

oj oj oj vilken dag och kväll det blev igår! Herregud vad kul jag hade, jag kan inte minnas senast jag fick ett sånt extremt skrattanfall på restaurangen igår, jag och Sanne Kunde till slut inte titta på varandra utan att bryta ut i skrattanfall, herregud alltså jag kommet leva på detta så länge. Det är få personer som jag kan skratta så här med, det är typ bara en vän och min syster jag har haft skrattanfall som detta.

 

Vi åkte tidigt på morgonen i kläderna vi skulle ha på showerna och man kan ju lugnt säga att jag stack ut bland alla svartklädda människor på flygplatsen haha men jag har aldrig fått så mycket fina kommentarer om min outfit! Främmande människor kom fram och jag kände mig så himla fin! Det är något speciellt att ha fått sminka sig, fixa håret och klä sig fint när man har en liten bebis och inte gjort det på mååånga månader 🙂

 

Min kostym hittade jag av en ren slump och den finns på Zara och ligger på runt 1.300kr, väskan är från  Mango och ligger på 199kr

 

Här hittar ni kostymen – klick

Jag har storlek S i kavajen och M i byxorna!

 

 

Till kostymen hade jag de skönaste skorna jag äger, mina Chanel!

 

 

Bästa köpet!

 

 

Vi hamnade i n riktigt häftig vintagebutik med massa snygga designermärken och jag föll för detta halsband från Chanel!

 

 

Så jäkla maffigt och coolt!

 

 

Efter det åkte vi till Fars Dräng där en brunch väntade med Vitamin Well – sååå goda smørrebröd!

 

 

Där lyssnade vi på en grym artist och tiden sprang i väg, vi åkte sen till Day där vi kom in i ett rum FYLLT med ursnygga kläder, vi fick plocka vad vi ville och som i en dröm packade de ner ens val i en påse! Så tacksam!

 

Så magiskt

 

 

Dessa tjejer alltså så jäkla fina!

 

 

Jag valde så himla härliga grejer som jag ska visa er med!

Så glad tjej här haha

 

 

 

Efter detta så åkte vi till en show som var i en gammalkyrka!

Så häftigt!

 

Efter det åkte vi till det efterlängtade hotellet som är SÅÅÅ häftigt! Ni hittar det här – klick

 

Jag och Sanne hoppade i poolen och det slutade med att vi låg där i två timmar och pratade om livet!

 

Sen åkte vi till Punk Royal och detta är den enda bild jag har haha! Fruktansvärt rolig kväll! Jag va hemma först och beställde upp lasagne och burrata till rummet och sov en hel natt! Helt magiskt!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow, så snyggt!

  Josefine 2019-02-01 13:57:18 http://www.dbtak.se/
  Svara
 • Outfiten var så snygg och med det maffiga halsbandet blev det magiskt! 🙂
  Vad hette vintage-butiken ni var i? Vill gärna besöka den.. hehe.
  Kram Louise

  Louise 2019-02-01 11:59:36
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!