Fashion week i Köpenhamn

Samarbete med Najell

 

Hej bästa ni,

 

Sitter i skrivandets stund i taxin på väg mot Arlanda , jag sitter i en skinande gul kostym haha, vi hinner nämligen inte inom hotellet utan vi ska direkt till en show så det var bara att sminka sig direkt på morgonen och på med outfiten! Jag valde till slut kavaj med byxor , känner mig så sjukt bekväm i detta och det var ett väldigt spontat köp!

 

Jag och Sanne var på Stylein och Veronica Virta igår för att låna lite kläder så jag har med  en outfit till som är presslån!

 

Känner mig lite extra fin då jag nyss fixat håret och har långt svall, spray tan och nygjorda fransar! Vilken jäkla timing!

 

Igår hade jag mitt event på NK och jag hade bjudit in en massa härliga tjejer och killar för lanseringen av Najell – en ursnygg bärsele! Det var så jäkla mysigt att träffa alla och alla barn! Det är något speciellt med att se sitt barn med andra!

 

 

Hur fin är inte denna sele? Helt i svart och det finns liksom en kudde under barnet och det är knappt någon tyngd på axlarna när du bär barnet!

Finns även i beige och grått!

 

Mysigt med frukostevent!

 

Oliver blev hungrig och jag kunde inte hitta hans flaska någonstans haha!!! Det var lite stressigt på morgonen så jag hade visst råkat ställa den uppe på biltaket Hahaha! Michaela Hakade på för vi skulle till samma lunchevent direkt efter! Denna människa alltså haha mycket skratt och hon är helt jäkla magisk! In och läs hennes blogg eller ännu bättre lyssna på henne och hennes podd ”two of a kind” Jag är som jag skrivit tidigare inte så bekväm att träffa nya människor och jag orkar liksom inte lära känna någon igen men alla murar försvinner med denna tjej!

 

Vi körde till fotografiska för lunchevent som fina Sheila bjudit in till för MaM och operation smile! Ett event med ett viktigt budskap! Alla nappar med symbolen för operation smile så går hela vinsten till ändamålet att hjälpa barn och vuxna med läpp och gomspalt runt om i världen!

 

Man blev väldigt berörd av alla bilder, texter och filmer!

 

 

Sen åkte jag iväg och mötte upp Sanne för att testa kläder inför Köpenhamn! Var HELT slut när jag kom hem och direkt när jag lagt Oliver så hade jag och min kille myskväll med VÄRLDENS godaste middag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!