Never alone

 

Hej fina ni,

 

Måndag mina vänner och jag hoppas ni haft en bra måndag? Jag har lite hat-kärlek till dagen, när jag jobbade så hade jag aldrig möten på måndagar, det var min kontorsdag! Livet som mamma så vet man ju knappt vilken dag det är längre haha.

 

Jag var i väg tidigt för jag hade tid hos Emelie för att sätta i lite hår, jag har ju inte haft hairtalk på över en månad! Jag behövde pausa håret lite kände jag. Det var december och jag orkade inte hålla på att fixa det! Men nu kände jag mig redo för massa fint hår och en lite längre längd! Mitt egna hår mår SÅ BRA. Så ni som funderar på att göra en förlängning så kan jag helhjärtat säga att hairtalk är riktigt bra! Ni kan ju se på mina före-bilder!

 

 

Tur att Emelie är snabb när jag hade Oliver med mig haha, inte helt tillfreds under hela tiden!

 

 

Detta är liksom mitt egna hår EFTER amning! Hallelulja, jag är så glad över att mitt hår inte blev kaos efter amning! Nu har jag dessutom börjat äta mina hårtabletter igen som är grunden till att mitt hår håller så bra samt mina fransar ( jag har gjort fransförlängning i 7 år utan paus…. )

 

SÅ är det DESSA tabletter, de hjälper mig verkligen och för att förtydliga – INGET samarbete haha – klick

 

 

Säg hej till mitt svall igen, även om snön ligger tät på marken och temperaturen inte gått över fem grader så har jag vårkänslor och ville ha långt hår och ska möta vårsolen i keps och härliga lockar i håret!

 

 

SER NI detta glow man går i håret?  Ni hittar mina produkterna jag använder här – klick

 

 

Gud alltså, känns som jag gör värsta make-overn inför fashion week i Köpenhamn på torsdag haha!

 

 

Mathilda hade tiden efter mig och Oliver ÄLSKAR Mathilda, han har ett par favoriter och det är de människor som JAG känner har en otrolig energi och aura… Hedda är en av de andra han älskar och ler en massa åt. Andra kan han va lite mer restriktiv mot, jag tror väldigt mycket på energier mm och barn känner av det ännu mer än vad vi vuxna gör!

 

 

 

Nu sitter jag i soffan hemma själv och har precis lagt Oliver för natten, våra rutiner tar alltid en timme och jag älskar den, när han väl lägger sig sen så är han sååå trött och är så enkel att lägga. Jag tror verkligen att badet har en stor inverkan på att han varvar ner! Jag kollar en massa youtube och får inspo till min kanal 🙂

 

 

PUSS

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Håret! Det blev sååå fint! ?

    Linn 2019-01-28 20:46:57
    Svara
  • En något dum fråga 🙂 Men växer inte ALLT hår på kroppen mer av tabletterna?? Man vill ju inte ha längre hår på benen direkt… Tabletterna vet ju inte vilket hår man vill ska växa 😉

    Therese 2019-01-28 19:21:40
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!