Min helg och kommande vecka

Samarbete med Gardinex och Glacial

 

 

Hej fina ni,

 

Vi ligger redan i sängen och har hunnit kolla två filmer – älskar att Oliver vill lägga sig 19 , vi får så mycket egentid då. Hoppas det håller i sig ju äldre han blir! Kan knappt förstå att han redan är sex månader, ålar sig fram och är så mycket mer medveten om allt. Det blir verkligen bara roligare och roligare. Tänk den dagen man hör små fötter över golvet och känner en mysig liten kropp som kryper upp i sängen. Livet alltså.

 

Jag var uppe med tuppen kl 06 för inspelning av min reklamfilm gällande min lansering för Glacial – det var verkligen ett helt fantastiskt ställe, jag har inte varit på Yasuragi sedan de renoverat – wow säger jag bara!

 

 

Deras utomhuspooler är underbara och som på beställning började det snöa otroligt mycket. Perfekt väder helt enkelt.

 

 

Finns värre ställen att spendera sin förmiddag på 😉 Jag hoppas resultatet blir som jag hoppas på, ska bli spännande att se!

 

 

 

 

 

Så vackert! Jag skyndade mig hem för att plocka upp Oliver för vi har babysim varje fredag och jag ville inte missa det, jag kom lite sent men så glad att jag han åka dit med honom, han älskar det!

 

 

På kvällen mötte jag upp Mathilda på ett glas på vårt favvo-ställe Ciccos innan vi skulle möta upp alla de andra på Lávventura! Petra hade på något magiskt sätt lyckats fixa ett bord för alla oss tjejer, jag har verkligen velat äta där hur länge som helst. Pasta och en massa tryffel. Wow, det var verkligen så gott som jag hade hoppats på. Älskar att de andra ville ta in lite förrätter som vi kunde dela på!

 

 

Hej porslinet, hade velat smuggla med mig det hem!

 

 

Jag och härliga Ida, blir mycket skratt med henne! Jag hade stulit min killes t-shirt och körde höga byxor till, det är så jag trivs som bäst när jag går ut! t-shirt och jeans!

 

Lördagen var jag bara hemma och min kille hade över lite killkompisar som satt och spela kort större delen av kvällen, jag höll mig i sovrummet och mös med Netflix och hämtmat!

 

 

Nybäddad säng och öppet fönster så det blir riktigt kallt, det älskar jag! Hallå! Snart är hemsidan klar och vi kan ta emot beställningar för sänggaveln! Så taggad! – Samarbete med Gardinex – så stolt!

 

 

Det har öppnat en ny restaurang i vårt hus… Crispy och jag säger bara HERREGUD!!!!!!! De godaste pizzorna jag någonsin ätit, så sjukt krispiga och hel jäkla perfekta! De finns inne i stan med – klick detta är alltså inget samarbete hahaha, jag är så chockad över all hets kring hur de nya reglerna från skatteverket fungerar. Hallå, det visste vi väl redan? Så fort vi har ett betalt samarbete eller åker på en sponsrad resa så måste vi vara tydliga? Ska jag behöva skriva nu att det inte är ett samarbete när jag tipsar om saker som inte är det? Det förstår ni väl? Jag skriver alltid om det är ett samarbete… känns om alla influncers helt plötsligt ska vara övertydliga…..

 

Min vecka

 

Ny vecka och en riktigt fullspäckad vecka, såååå kul!

 

Måndag

På förmiddagen ska jag sätta i nytt hairtalk och Oliver ska med, får se hur det går med tanken på att han inte är ett spädbarn längre haha, han kommer stå och hoppa i mitt knä 😉

 

Tisdag

Ska försöka få en tid att fixa mina fransar! Ska fota ett samarbete och åka och få en snygg bränna på Bronza! Gå till olika showrooms för att skaffa outfit till fashion week – panik

 

Onsdag

Jag håller i ett event på NK för en ny bärsele! Har bjudit in en massa härliga personer och ser fram emot frukosten med alla mammor, blivande mammor och bebisar!

 

Torsdag

Jag tar flyget till Köpenhamn  tidigt på morgonen för fashion week tillsammans med vitamin well och ska njuta av att för första gången sova utan bebis, har lite panik och ångest men känner verkligen att jag behöver en natt utan att vakna!! Ska bli så sjukt kul att få uppleva fashion week tillsammans med ett riktigt grymt gäng dessutom!

 

Fredag

Köpenhamn och sedan flyga hem till mina älsklingar!

 

Helgen har vi noll planer och så ska det förbli!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!