Hey

Samarbete med Glacial

 

 

Hej fina ni,

 

Slappa dagar här hemma vill jag lova. I morgon ska jag spela in en reklamfilm med Glacial på Yasuragi, i baddräkt…. jag kan säga att jag efter 6 månader inte känner mig helt bekväm med det. Men vet ni vad, jag fick pepp från min kille och bästis och visar ta mig tusan mer än gärna upp en lite mer kurvig och slapp kropp det har ju producerat det finaste som finns. Inte konstigt att jag inte ser ut som innan , det kommer jag aldrig göra. Mina höfter är bredare och mer kilon sitter på kroppen efter en graviditet. Jag tror man stirrar sig blind på hur kändisar hoppar upp ur sjuksängen och är lika fräscha och fina efter en förlossning!

 

Så nu sitter vi i soffan och jag har precis tagit lite brun utan sol för att få en fräsch ”bränna” jag missade min tid jag hade hon bästa Bronza, tusan med!!! Jag sov sååå dåligt i natt så jag sov även mitt på dagen i dag, känner mig alltid lite sjuk och deppig efter det. Någon som känner igen sig? Sova när bebis sover jo visst… haha.

 

 

Jag gjorde en riktigt god lunch av lite rester jag hade hemma! Superenkelt så här kommer mitt recept!

 

Sås

7 matskedar limejuice

3 matskedar socker

4 matskedar fisksås5 cm hackad ingefära

En halv röd chili hackad

Blanda allt detta – klart!

 

Sen tog jag tofu som jag hade och ”marinerade” i såsen och MY GOD vad gott det blev! Sen stekte jag pak choi och hade ostronsås på! Blandade ihop allt detta i en sallad och självklar koriander – MUMS!!!!

 

 

Igår var jag på lunch med Ida och Hedda, så sjukt mysigt och välbehövligt. Riktigt god lunch på Brillo. Ett minus för deras bebisstolar haha, sämst! Men jag lyckades sätta lite filtar mm så Oliver kunde sitta!

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Du är så fin nu efter oliver har kommit .
  Glöm inte bort att du faktiskt nämnt många gånger att du var för smal tidigare. Tror det sitter i känslan inte i kilon . Att trivas i sin kropp är ibland svårt , detta vet jag med en lång ätproblematik bakom mig . Du kommer vara så fin o lovar du kommer känna dig nöjd efteråt …
  // Annelie

  Berätta gärna i ett inlägg om hur ni träffades du o F

  Annelie 2019-01-25 08:42:43
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!