Dagens event och min vecka

 

Hej fina ni,

 

Vart tog den här dagen vägen? Så här känner jag alltid när jag har något inbokat inne i stan. Det är lite av ett projekt att ta sig in till city med bebis haha. Plus att när O hade sin första nap så sov jag med haha jag var så sjukt trött idag när han ville upp vid 07 så jag längtade tills klockan skulle bli 10 så jag kunde snarka ikapp med honom.

 

Efter det bestod min dag av lek och att göra mig och honom klara! Jag tog bilen till Östermalm och restaurang Broms där eventet var! Babybjörn visade upp sina nya färger till bebismat!

 

 

Det bjöds på en variant av afternoon tea, himla mysigt och sjukt goda rätter som ägaren Anna Broms hade komponerar, en cool grej var att allt vi åt kom det även en liten skål till våra barn som var med, det var samma ingredienser som vi hade i vår mat men med mindre salt och kryddor. Älskar idén!

 

 

Fina pastellfärger på tallrikar och bestick

 

 

Haha, jag fick lite frågor på instagram om mitt glow….. denna gång var det faktiskt enbart svett hahaha, asså jag blir sååå varm av att hålla Oliver och han vill gärna stå i mitt knä och hoppa ( gud vad denna ålder suger ) och typ göra sig till en ostbåge för han vill ner på golvet och krypa…..

 

 

Han underhöll sig i ett litet tag med att ät på besticken haha, perfekt.

 

 

Satt bredvid fina Elvis och Ida! Bara två veckor mellan dessa herrar! Så sjukt kul att prata om bebisar ibland och jag får så sjukt mycket råd och tips!

 

Nu sitter jag i soffan och tänt alla ljus i lägenheten och tittar på serie och håller på med min gästlista för ett event jag håller i nästa vecka! SÅ kul!

 

Resten av min vecka ser ut så här:

 

Tisdag

Inga planer, bara vara hemma tror jag och mysa, kanske ta båten in till stan och äta lunch med en kompis! Vill ha dagen lite oplanerad!

 

Onsdag

Städerskan kommer hit vid 11 så jag ska åka hemifrån och låta henne jobba ifred 😉 Jag brukar åka till något köpcentrum och underhålla mig 🙂 Kanske är detta dagen jag åker till öppna förskolan ? 🙂

 

Torsdag

Jag ska spela in en reklamfilm på fredagen så jag har bokat in mig för att bli brun och fin på bästa stället i Stockholm – Bronza! Ska bli härligt med lite färg, jag ska nämligen filmas i baddräkt…. herregud!

 

Fredag

Åka ut till Yazuragi för att spela in en reklamfilm, kommer ta runt fyra timmar att spela in allt!

 

Lördag

Överraskningsfest för en tjejkompis – yay!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Haha känner så igen ostbågen. Vår lilla ostbåge blev precis 6 månader och han hänger även gärna i mitt hår eller stoppar min näsa och haka i sin mun. Sådär lätt att föra en konversation med någon då?

  Josefin 2019-01-21 21:06:09
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hahahahah exakt så är det!!!! Han tar mitt ansikte flera gånger och ger mig blöta kyssar lite överallt! De vill helst att man ska stå upp, inte så enkelt med 9 kg haha

   jannikeebbing 2019-01-21 21:18:02
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!