De senaste dagarna

 

Hej fina ni,

 

Tiden springer i väg och bloggen blev lite lidande. Jag har haft så himla härliga dagar och vi spolar tillbaka tiden till i onsdags då var jag på möte inne i stan tillsammans med Glacial som jag är ambassadör för under 2019. Där satt jag med riktigt härliga tjejer och och pratade om idéer och upplägg inför allt, det ska bli så kul att få jobba även detta år med Glacial. Ni har säkert sett flaskan på många av mina bilder. Den har räddat mig när jag är på stan med O och har med mig värmd ersättning, den håller nämligen värme i 12-h! På sommaren är den guld värd då den håller kylan i 24-h. Det är tack vare detta bolag som jag blivit mycket mer miljötänkande. Jag hatar allt som har med plast att göra.

 

 

 

Dålig hårdag innebär knut högt på huvudet 😉

 

 

Flaskan som är mönstrad i svart marmor har jag designat och flaskan heter Oliver, kolla denna text som jag satte ihop till kartongen.

 

 

På vägen dit smet jag inom Starbucks och lämnade fram flaskan som de fyllde med en latte, både billigare och miljövänligare än deras muggar!

 

 

Efter möter gick jag och Alexandra till East för att äta en jäkligt god lunch! Hon är så sjukt härlig!

 

Vi pratade om lite gemensamma personen i branschen och vilken avundsjuka det finns och skitsnack, usch. Det finns säkert på alla arbetsplatser men här blir det så mycket värre när personer har flera tusentals följare som tror på vissa lögner… önskar alla kunde bli lite snällare 2019

 

 

Efter lunchen åkte jag hem och mös med Oliver och spontant åkte jag in och träffade Alexandra och Viktor igen på en middag på Ciccos, en nyöppnad restaurang på Nybrogatan, såå mysigt ställe! Jättegod mat och vi hade så jäkla kul!

 

 

Finns Burratta på menyn så tar jag alltid det, älskar hur krämig och god denna var!

 

 

En bild på mig och V!

 

Gällande Olivers sömn

 

Jag har inte velat jinxa detta men Oliver har sovit hela nätter fem dagar i rad, alltså han har inte ens vaknat för att äta. Vi är helt chockade och jag tror det beror på två saker.

1. Han har börjat med NAN 2 , alltså en ersättning som ger mer mättnad. Samt att vi ger honom en stor portion med gröt innan han lägger sig

2. Ser ni täcket ( filten ) här nedan, det är supertungt och liksom håller honom trygg med hjälp av tyngden. Han rör sig inte lika mycket och väcker inte sig själv tror jag.

 

UPPDATERING

 

Oj vad många som frågar om filten och FÖRLÅT att jag inte skrev ut, det är inte någon speciell filt utan jag köpte denna på barnavdelningen på Zara. Den är virkad och stor nog för en vuxen och SJUKT tung. Denna filt lägger jag i två lager över honom och petar ner den i madrassen där han ligger, man kan se lite på bilden att jag stoppat ner den, med denna tyngd från filten så sover han SÅ mycket bättre och som jag skrivit hela nätter. Jag vill typ börja gråta av lycka. Om detta kan hjälpa någon mer så blir jag SÅ glad! Massa kärlek till er alla fina mammor och pappor som kämpar.

 

 

 

Jag vågar inte tro att han vid 6 månader redan sover hela nätter haha, väntar fortfarande på att han ska gå tillbaka till sina gamla rutiner.

Ni kan läsa allt om våra rutiner mm under kategorin ”Barn”

 

 

I fredags mötte jag upp min älskling Mathilda och tog ett par glas på Ciccos igen, passa perfekt då det är granne med Mathilda. Herreguuud vilken stämning det var där , så sjukt jäkla kul! Vi hade massor att prata om och jag tror vi båda behövde snacka av oss rejält 😉 Tiden flög iväg och min kille kom och hämta mig vid 22.30 för vi skulle sova hos hans mamma! Kom på att vi inte hade ätit och det blev ett stopp på MAX – ibland är det verkligen det godaste som finns.

 

 

Resten av helgen har jag gått klädd i min luvtröja och träningsbyxor , finns inget skönare enligt mig 🙂 Myst med min kille och Oliver!

 

 

Just det, i lördags kväll åkte jag inom Felicia och fixade mina ögonbryn, hon vaxar och färgar. Hon är BÄST! @browfelicia på instagram

 

 

FÖRE och EFTER!

 

 

Idag, söndag så jobbade min kille lite och sen när han kom hem så åkte vi till Saltis och gick en promenad i solen med Oliver. Det var perfekt krispigt väder och O sov i vagnen i ett par timmar.

 

 

Haha, min knäppis i bakgrunden.

 

 

Det är verkligen vackert där, solen gjorde hela himlen rosa och flera åkte längdskridskor!

 

 

Vi gick inom Grand Hotel Saltsjöbaden och åt en liten sen lunch, då vaknade Oliver men skötte sig exemplariskt! Man är alltid lika nervös när det är ett så lugnt ställe. Vita dukar och kärlekspar haha

 

 

 

 

 

Han har blivit en pojke de senaste dagarna, tar mitt ansikte och vill pussas och ligger och vilar i ens famn, hjärtat smälter verkligen!!!!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej!
  Vi har en liten kille som är drygt 5,5 månad. Han har börjat krångla på nätterna, något han inte gjort förut. Vi har varit bortskämda med att han sovit bra och hela nätter (21-06 iallafall), men de sista veckorna har han vaknat flera gånger. Förhoppningsvis är det någon fas. Vi har börjat med gröt och förhoppningsvis blir det bättre när vi kan ge en hel portion, är snart där. Ammar på dagarna men ger ersättning till natten, för att han ska stå sig längre. Tips från BVC. Har du mer tips? Tänkte på det där med NAN 2, är det att det är NAN eller att det är nr 2 som gör att den mättar mer. Tänkte också på det där med en tung filt, verkar ju jättebra. Våran lille vill dock gärna dra upp täcke eller filt över huvudet, både när han sover och är vaken (orolig mamma som är rädd att han ska kvävas). Hur funkar det för er, gör Oliver det med? Nu kör vi en tunn muslinfilt, får han den över huvudet är det ju ingen fara och han är varm av sig (så han fryser inte), men tänker om en tyngre filt skulle göra att han sover bättre.
  Tack för grym blogg och insta!

  Johanna 2019-01-21 21:34:38
  Svara
 • Hej vill bara säga att texten på flaskan är superfin men det ska vara newborn son och inte new born son (särskrivningen är fel). Kanske kan vara bra att veta om det ska tryckas fler..

  Neva 2019-01-21 19:58:02
  Svara
 • Hej!
  Du har säkert fått många frågor om filten men var inne på zaras hemsida och kunde inte hitta den. Vet du möjligligtvis artikelnr på den? Eller vad den hette ?Tack för svar?

  Lana 2019-01-20 22:30:45
  Svara
 • Var är cateye brillsen från? Sjukt fina 🙂

  Malin 2019-01-20 22:29:29
  Svara
 • Det finns hopp, min son vaknade efter 1,5-2,5 och åt, första halvåret, sov ALDRIG (inte ens en gång) längre än så. Vid 6 mån började han sova 19-07 av sig själv, vi var i chock. Tror det berodde på gröten/maten. Sen dess fick han heller ingen mat de få ggr han vaknade (om han hade ätit bra under dagen dvs) vi ville inte vänja magen vid mat på natten igen. Vi har även alltid haft natt på natten, inget lek, prat, gå upp å leka osv. Han är idag 2 år och sover fortfarande lika bra. Han sover med oss men det vill vi alla 3 så det är inget problem <3

  Victoria 2019-01-20 21:33:52
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Men alltså SNÄLLA låt detta hända mig haha! Det låter ju magiskt! Vi gör exakt så som du skriver, INGET lek, prat mm om han skulle vakna. Tänder inte lampor eller ngt, utan bara in med napp eller mat! Stor kram till dig!!

   jannikeebbing 2019-01-20 21:44:42
   Svara
 • Om alla dessa rutiner funkade p min som ah.. hab är 18 månader kanske sovit en hel natt 5 ggr totalt.
  Somnat själv sen han föddes.

  Ana 2019-01-20 21:24:43
  Svara
 • Åh! Måste testas, vad är det för filt? Jag gjorde förresten ditt recept på gnocchis med burrata o pancetta i helgen. Så.jäkla.gott!

  Kramar!

  Sofia 2019-01-20 21:20:53
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Filten är ingen special-filt utan en tung jäkla filt!! Jag köpte den på barnavdelningen på Zara för ett litet tag sedan! Den är virkad och SUPER-tung! Ibland viken jag ner den i kanten på sängen så han liksom inte drar upp benen och väcker sig själv!

   Men alltså HUR gott är det receptet, måste göra det snart igen!!!!

   jannikeebbing 2019-01-20 21:26:37
   Svara
 • Vart kommer filten/täcket han har på sig som är lite tyngre? 🙂

  Johanna 2019-01-20 21:20:48
  Svara
 • Hej!
  Jag har en liten tjej på 7 månader som absolut inte vill sova på nätterna ? vi välkomnar alla tips;) vad är det för filt ni har?

  Malin 2019-01-20 21:15:57
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Filten är ingen special-filt utan en tung jäkla filt!! Jag köpte den på barnavdelningen på Zara för ett litet tag sedan! Den är virkad och SUPER-tung! Ibland viken jag ner den i kanten på sängen så han liksom inte drar upp benen och väcker sig själv!

   jannikeebbing 2019-01-20 21:26:07
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!