Hello

 

Hej fina ni,

 

Usch, jag känner mig stressad. Det är mycket som händer just nu både jobb och privat vilket får mig att inte riktigt hinna med någonting och allt blir lite halvkasst. Jag får inte tid till att sitta med mina grejer till min revisor, en massa samarbeten som ska fixas och jag har råkat dubbelboka mig gällande ett jobb. Jag känner mig helt enkelt otillräcklig. Jag la mig nyss i sovrummet med en lång to-do lista och försöker få ordning på allt. Som tur är så är O så snäll och jag har haft mer tid i dag att fixa lite men jag har ändå ett tryck över bröstet 🙁 fasen med, ingen bra start på 2019 för mig, jag som skulle vara mer uppstyrd 🙁

 

Hatar att jag sätter höga krav på mig själv men det är sån jag är. Jag måste bli bättre på att tacka nej och bli mer strukturerad!! Så nu sitter jag ) ligger ) och styr upp allt, skickar fakturor och får ordning på allt, känns väldigt skönt måste jag säga!

 

Jag var även i väg i 45 min när min kille kom hem så jag fick springa av mig lite på gymmet, det är jag så glad över, att jag satt igång med träningen och även fått upp mitt intresse för matlagningen. Hela denna vecka så lagar vi asiatiskt och jag gick in på koket.se och valde en grym kock där de visar hur de gör rätterna!! Jag valde Jennie som gör massa smarriga asiatiska rätter – herregud vad gott allt verkar!

 

 

Detta receptet – HERREGUUUUUD! Såsen med brynt smör, det var något av det godaste jag ätit! Här hittar ni det – klick

 

 

Jag stekte pak choi istället med lite ostronsås på i slutet och jag hade kunnat leva på det här, bara att byta ut fisken mot annan fisk eller tofu. Jag hade även rostade hasselnötter för att få lite crunch i rätten!

 

Jag ser verkligen fram emot alla recept som vi ska laga denna vecka, där rensar jag verkligen mitt huvud och blir så lugn av att laga mat. Även till frukost åt jag en sjukt god äggröra som Lovisa Wallin  inspirerade mig till! Den var SÅÅÅ god!

 

3 ägg

Halv fetaost

En näve spenat

Grovt bröd

Stek allt utom brödet och voila! Strö lite sesamfrön uppe på, det blev sjukt gott!

 

 

Nu ska jag beta av några fler saker på min lista så jag kan sova lite bättre i natt! Nya tag i morgon!

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • såg väldigt gott ut! blev själv sugen nu! Muums

  Kakan 2019-01-17 15:16:32 https://blogg.sexzone.se/kaka-soker-make/
  Svara
 • Hej, älskar tipsen 🙂 läste efter ett program på tv att vi förstör för våra fiskar, hav osv. MSC märkt fisk är det enda vi bör äta för att inte förvärra. Dyrt och svårare att få tag i men i långa loppet blir kanske laxen ändå dyrare när det inte finns att fiska i samma utsträckning. Vet att du är mån om havet och tänkte bara tipsa om det, absolut inga pekpinnar. Jag vill göra det som står i min makt men inte alltid så lätt. Men kan jag sprida budskapet så vill jag gärna göra det. Varför pratas det inte mer om det?

  Blir inspirerad av din blogg och du är grym som orkar allt. Jag är ”bara” mammaledig och tycker det är tillräckligt! Ta hand om dig! All kärlek ?

  https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-du-kan-gora/gron-guide/fisk-med-gott-samvete

  Lise Frank 2019-01-16 17:22:55
  Svara
 • Hej Jannike,

  Jag vet vem du är från när du bodde i Malmö sista tiden då vi delade samma `vänskaps`gäng. Jag vet att du kan känna igen dig i förmodligen alla känslor jag bollar med just nu.

  Jag blir så inspirerad av att se hur du har styrt ditt liv på rätt kurs och verkligen lyckats så bra och skapat dig världens finaste liv med världens finaste son.

  Jag vet att du sitter inne med en historia som så många unga skulle behöva höra då livets erbjuder så många felsteg och jag vet hur lätt det är att falla dit.

  Ämnet är inte lätt att diskutera och i Sverige tystar man gärna ner det men jag har reagerat på att det inte finns någon sommarprat, poddavsnitt eller liknande om hur livet ser ut när man hamnar på en bana där droger tar mer plats än man tänkt och man tappar sig själv oavsett hur stark man ansågs vara förut. Man flyter runt i någon sorts mellanvärld där perspektiv suddas ut och inte förens det är försent kan man ha förlorat livet för alltid.

  Jag vill lyssna på en ung framgångsrik röst som fått ordning i oredan och reflekterat över livet som du en gång i tiden ansåg vara det bästa livet, livet du inte kunnat drömma om och livet som förmodligen tagit ditt liv till ett helt annat ställe.

  Din röst är viktig och behöver hyllas istället för att tystas ner. vi behöver en förebild som man berätta inte peka pekpinne på vad regler säger hit och dit.

  Du är en sån fantastisk person, och jag önskar jag kommer göra samma resa som du. Jag vill slänga mig in i berg och dal banan som tillslut gör mig stark, lyckligare och jävligt stolt.

  Kramar och jag hoppas du har tid att läsa igenom och svara. xx

  Linn 2019-01-16 07:57:39
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!