Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Nu är vi tillbaka i ordningen, känns som alla är tillbaka från soliga semestrar och det går att börja få tag på folk igen haha. Detta blir även min första riktiga ”min vecka” det har verkligen varit en mjukstart för mig på året. Oliver är ute ur sin jobbiga fas och är go igen! De sista dagarna klättrar jag verkligen på väggarna. Det finns en app som heter växa och upptäcka som är så sjukt bra, jag har tipsat om den innan men till er som missat det och har barn så är den BÄST! Den ger förklaring på så extremt mycket!

 

Jag ska sätta ihop ett inlägg om Oliver nu när han fyllde sex månader i helgen, vet att det är väldigt uppskattat och jag lusläser själv andras inlägg om deras faser och månader!

 

Helgen var galet lugn och speciellt lördagen, vi handlade allt gott vi kunde komma på och gick i morgonrockar här hemma och kollade film efter film. Även söndagen gick vi bara hemma och njöt, F åkte en sväng till sin mamma med O så jag fick va hemma själv… det kändes väldigt konstigt att vara hemma utan O. När jag är utan honom så jobbar jag oftast eller är i väg på saker. Nu kunde jag ligga i soffan och göra absolut ingenting.

 

 

I fredags var jag med min kollega på stan och vi stannade till på Taverna Brillo och åt lunch, mysigt värre!

 

 

 

Det var så magiskt väder på fredagen och O var för en gångs skull hur lugn som helst i vagnen!

 

 

Hans åkpåse är helt perfekt, den kommer från babyshop , ni hittar den här – klick den är just nu på 20 % rabatt med!

 

 

Så här ser min vecka ut

 

Måndag

Nada, ser att det är riktigt fint väder så jag ska ut en promenad om jag orkar! Åka och storhandla på maxi så jag ska sätta mig och gå igenom lite olika recept mm till veckan!

 

Tisdag

Som ni kanske minns så skrev jag om öppna förskolan och jag ska dit och se hur det känns haha, nu jäklar 🙂

 

Onsdag

Jobbmöte med Glacial för att bestämma kring hur året ska se ut. Även ett event med Åhlens på morgonen, beror lite på hur natten varit med O!

 

Torsdag

Tjejerna kommer hem till mig för bebismys och snack, ska bli så himla mysigt att träffa alla! Speciellt se hur alla barnen utvecklas för varje gång vi ses!

 

Fredag

In till stan för lunch och mys på stan!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!