Jobb i dag

 

Hej fina ni,

 

Som på beställning så behövde jag åka in och jobba i dag och fick en välbehövlig paus i mammaledigheten haha. Enligt min föräldrapeng så får jag jobba tre dagar i veckan just nu vilket känns skönt. Man kan både gå upp och ner i dagar lite hur man vill!

 

Idag samarbetade jag och min kollega med Newport, de lånade ut en massa härliga detaljer till en tvåa i Vasastan som vi ska sälja. Den behövde lite värme och lite piff! Jag har alltid möjligheten att samarbeta med olika varumärken till de bostäder som vi förmedlar och det är SÅ kul att få kombinera styling med försäljningen. Det går verkligen hand i hand när det kommer till att få en bostad såld. Man behöver lägga lite extra kärlek för att förmedla en känsla på bilderna på hemnet i dagens marknad. Förr var det om att få ett högre slutpris nu handlar det mer om att ens få dit spekulanterna!

 

Så jag hämtade upp David och vi åkte till NK där butiken ligger, wow för deras butik. Den är så jäkla bra uppstyrd och jag ville verkligen ha ett gäng kuddar med mig hem och ”göra om” vår soffa!

 

 

Känslan av att få plocka vad man ville… synd det inte var hem till mig själv 😉

 

 

Så sjukt snygg vas och ljusstakar!

 

 

Bästa servicen, vi fick hjälp ner till bilen och sen åkte vi mot Bråvallagatan 12 där 2 rok väntade!

 

 

Lite tight i hissen

 

 

Skönt att ha sköna kläder på sig när man ska bära och fixa!

 

 

Det blev en så himla härlig känsla med små detaljer bara!

 

 

 

Är helt kär i kudden med tigern!!!!

 

 

Jag skundade mig hem till en hostig liten kille och i kväll är jag ensam hemma med honom och gjorde alla mysiga rutiner. Varje kväll badar vi och myser, han ligger länge och biter på sin giraff – kan tänka mig att det kliar rejält nu när hans två tänder är halvvägs uppe!

 

 

Ååååh han börjar få lite hår, jag vill gärna att han har lite längre hår i samma frisyr som min kille. En liten mini kopia av min kille, kommer dö ännu mer av kärlek då.

 

Nu ska jag återgå till min film och njuta

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Älskar också house of hackney kudden, har tre stycken i olika färger ?

    AnnCatrin 2019-01-16 23:34:27
    Svara
  • Vilken känsla att få plocka vad man vill! ?? skulle du vilja skriva en bebisuppdatering med typ mat och sömn. Hur och när äter och sover han osv. Sånt är så intressant tycker jag ☺️ Kram!

    Alexandra 2019-01-11 06:37:56
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!