Work mode

 

Hej bästa

 

Sitter i skrivandets stund på Sturebadet och har precis fått i mig lunch, världens bästa lunch har de numera, vilket lyft i restaurangen här! Så nu sitter jag tillsammans med min kollega David och planerar alla bostäder som vi ska lägga ut. Älskar mina jobb, det är så jäkla kul att de går hand i hand och jag får vara kreativ med ändå jobba med sälj, bästa kombon. Att vara fastighetsmäklare i dagens marknad är inte enkelt så det är extra kul att se att våra metoder och mina sociala medie kanaler gör att våra bostäder säljs. Att enbart marknadsföra sig på hemnet är tuffare i dagens läge.

 

Vi sitter just nu med våra projekt i Marbella och jag är så fruktansvärt taggad av alla bostäder vi ska förmedla där, vi planerar att åka dit snart för att kolla över och ta bilder.

 

 

Kan man ha en bättre arbetsplats?

 

 

 

Ser ni hur god den är? Wow, så jäkla fräsch!

 

 

Jag dricker alltid kaffe innan maten, tycker det är så jäkla gott med en latte innan!

 

 

Sminkade mig med ögonskugga för första gången på månader och paletten från Caia är AMAZING! Köp om ni vill ha en komplett palett med ögonskuggor!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • OMG så vacker du blivit efter att du tagit bort fillers WOW vilken skillnad ser så ung ut , det är du ju också föstås , men så mkt bättre det blev

    Sussie 2019-01-08 23:01:14
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!