Hur orkade jag?

 

Hej fina ni,

 

Gud alltså, jag kom hem vid 17 efter att ha suttit och jobbat, kom hem lagade mat, badade Oliver och nattade honom. När jag väl hade satt mig i soffan så fick jag ett sug att gå och träna trots att ligga och mysa i soffan till en serie vad väldigt lockande…. så jag körde fem sekunders regeln haha. Räknade till 5 sen reste jag mig och satte på mig träningskläderna! Det blev 45 minuter och jag känner verkligen i kroppen nu efter tre dagar i rad på gymmet! Jag är verkligen skönt trött! Mina fötter mår lite mindre bra efter att ha sprungit och gått 3 mil haha!

 

Alltså hur gosig i sin handduk från H&M

 

Jag var så här taggad haha, alltid så skönt efteråt när man svettats och kroppen värker!

 

 

Så många som skrev efter denna bild om mitt glow haha, det är svett! Kanske lite från min foundation jag satte på i morse! Denna gång hade jag den från sensai! Den är länkad under skönhet!

 

Jag har lagt mig i sängen och spelar hay day på iPaden och halvkollar på en serie. Hur kul är inte det spelet?

 

Oliver sover gott i sitt rum och jag hoppas varje gång jag lägger mig att han ska sova hela natten / det händer inte typ! I morgon kommer städerskan hit så jag och O får åka ut på en utflykt! Tänkte testa mini sats och träna under tiden, om han nu gillar att vara där 🙂

 

 

KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina!
    Kan inte du tipsa om något riktigt fint matbord med stolar! Vill ha plats för 8 st ? tycker det är sååå svårt att hitta något snyggt som inte kostar som en mindre förmögenhet ”/

    Bella 2019-01-10 13:31:12
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!