Jag är inte normal

 

Hej fina ni,

 

Klockan är 04 och jag kunde inte somna om efter att Oliver vaknade, helt omöjligt vissa nätter, jag är liksom pigg när jag varit uppe och matat honom. Det är nog den största nackdelen med att han sover i eget rum, jag måste gå upp då för att först göra mat ( okej, jag trycker på en knapp på maskinen haha) sätta mig på stolen bredvid hans säng och hänga över , det är kallt och jag hinner bli pigg på de där 5 minuterna 🙁 Nu är jag extra glad över att jag inte har något inbokat till i morgon ( måndag ) jag ska bara till gymmet!

 

Jag är så löjligt glad över att jag äntligen hittat motivationen till att börja träna på riktigt. När jag satt i bilen i går på väg mot gymmet så satte jag på riktigt hög musik i bilen och kände hur jäkla bra 2019 kommer bli när man startar på detta vis. Jag var självklart inte ensam om att va på gymmet haha men jag är imponerad över SATS Sickla , fräscha lokaler och många maskiner! Det bästa måste vara att där finns ett mini SATS där jag kommer kunna lämna Oliver under tiden som jag tränar. Jag hoppas han kommer trivas och låter mig träna, annars får jag gå på de pass där han kan va med! Jag har lite panik över en sak när det kommer till offentliga miljöer med honom, jag VET att jag är knäpp och att jag måste bli bättre på det här men…. jag har bacillskräck när det kommer till mig själv. Jag kan inte ta i handtag och offentliga toaletter ska vi inte ens prata om. Förr rengjorde jag besticken med handsprit om jag åt ute ( detta har jag lyckats sluta med ) knappar i hissar och allt som jag vet andra måste röra har jag smått panik över.

Så nu kommer vi till mitt problem, Oliver kommer ju vistas i en miljö som för mig är FULL av bakterier och JA jag VET att han måste få i sig bakterier för att kunna bygga immunförsvar mm men det är sååå jobbigt för mig. Jag ser liksom hur snoriga barn sitter och biter på någon boll i ett bollhav och jag känner paniken växa när jag vet att Oliver kommer vilja leka i bollhav. Samma sak nu inför mini SATS, jag vill typ städa hela avdelningen ( trots att jag vet att de säkert är sååå duktiga och noggranna ) och desinficera alla leksaker han vill ha i munnen.

 

Gud alltså, jag känner redan nu hur ni kommer döma mig haha men det är så här jag tänker och jag lovar att jobba med det, jag kan ju inte va ensam om att tänka på det?Det måste vara nyttigt för mig det här, att tvingas ta tag i min bacillskräck.

 

 

Taggad tjej på väg till gymmet idag!

 

 

Jag sprang och gick på bandet i 50 minuter, svettades ordentligt och det var såååå skönt! Sen jag var gravid och inte kunde springa så har jag drömt om den dagen jag inte skulle ha ont och kunna springa igen! Dagen är HÄR!!!! Jag kommer köra mycket kondition och även rygg samt lår och rumpa! För att motivera mig så har jag tagit bilder på hur jag ser ut nu och ska ta en bild efter en månad igen för att se resultat och bli taggad!

 

 

Jag åkte till H&M och Stadium efteråt för att köpa nya träningskläder, det motiverar mig ytterligare att ha sköna träningskläder !

 

 

Jag vet inte om ni ser skillnaden i mitt ansikte men JAG ser sån sjuk skillnad efter att jag tog bort mina fillers, jag älskar det, så himla glad över att jag tog tag i det! Det är inte så kul att ta en massa sprutor med hyalas. Den bränner rejält men nu är jag glad över att jag tog tag i det. Ingen hårförlängning längre och inga fillers i ansiktet ( förutom läppar ) vad är det som händer ? 😉

Hyalas är ett ämne som löser upp fillers direkt och verkar under de kommande två veckorna tills allt är borta för de som undrar och jag gjorde det för mitt kollagen byggt upp så extremt mycket när jag gjorde ultherapy hos Lisa att fillersen blev alldeles för mycket , jag såg liksom svullen ut! Det är den absolut sjukaste behandling jag någonsin upplevt, vilket jäkla resultat. Ligger på runt 20.000 kr för hela ansiktet så det är inte konstigt att den verkligen fungerar. Det tar 6 månader för slutresultat och jag gjorde den för ca 3 månader sedan…. det kommer alltså bli ännu bättre , hur det nu är möjligt!! Vilken jäkla grej det är alltså.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vem gör dina läppar och bryn? ???

  Christel Friberg 2019-03-02 14:54:47
  Svara
 • Haha jag är sååå med dig sister??‍♀️? min värsta skräck är såna där lekland, typ Leos, Andys osv. Ser framför mig hur bollhaven kryllar av spyor, snor, bajsbakterier och gud vet allt ??hjäääälp! När alla kompisar vill gå dit med sitt barn så vill jag ljuga och låtsas att vi har planer ? you are not alone!??❤️Lets face it, barn är sjukt äckliga när allt kommer omkring???

  Rebecca 2019-01-07 20:51:01
  Svara
 • Hej! Är lika full av bacillskräck som dig så du är verkligen inte ensam! Jobbar i vården också med barn utan immunförsvar så bacillskräcken späds ju på ytterligare ??‍♀️ Haha. Men MÅSTE bara berätta för dig, även om du slutat handsprita bestick, att handsprit inte fungerar för att ut desinfektera saker, endast hud/händer! Använder man det på saker så stänger man bara in bakterierna istället för att bli av med dom. Mitt tips är att köpa ytdesinfektion på apoteket och använda tvål o vatten som en dåre! Sen har du rätt i att baciller är ändå bra, men vafan, de är verkligen pain med sjuka barn ??‍♀️? haha, men lycka till o kör på!

  Johanna 2019-01-07 18:12:10
  Svara
 • Du är inte ensam! Kul att dölja sin blogg då min lilla tjej nästan är jämngammal som oliver. Min tjej ÄLSKAR mini-sats! Och det var verkligen en kamp att lämna henne där, just av bakterie-skräcken inom mig.. har andra kläder på henne när hon är där mot vad hon har annars, pga bakterier .. jag själv lindar alltid in besticken på restaurang i papper, skulle aldrig duscha på sats tex och ja.. barn är barn, de stoppar allt i munnen! Kampen alltså! Jah tvättar hennes händer jämt o diskar hennes leksaker konstant.. men jag vill tro att hennes immunförsvar har byggts upp under de månader hon nu varit på sats, hon var sjuk konstant i början men är nu frisk när barn runt omkring nära henne krigar med förkylningar o magsjuka (peppar peppar!)

  Och någonstans, hoppas jag ju att hon slipper mina tankespöken om bakterier när hon växer upp 😉 så försöker att bita ihop! Oliver kommer säkert älska minisats.. det är ju lite sommförskola, stimulering o massa andra barn ☺️??- och min lilla sover som en stock efteråt haha! Perfekt!

  Natasha anderlund 2019-01-07 08:08:02 http://www.natashaanderlunda.blogg.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!