Hej

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en bra dag, jag vaknade ju som jag skrev vid 03 och var vaken till 06, herregud alltså det är hemskt att inte kunna sova! Så när O sov mitt på dagen så gjorde även jag det haha. Jag åkte till gymmet med för att springa av mig lite – det var så skönt! Jag tackar mig själv varje gång jag tränat och känslan efteråt. Allt blir så mycket enklare och jag hoppas jag kommer kunna sova bättre i natt.

 

Idag fick jag ett såååå jäkla underbart mail kring att flyga ner till Köpenhamn under fashion week med Vitamin Well , vi ska flyga på en torsdag och hem fredagen. Det blir första natten utan O – hjälp! I Köpenhamn kommer vi gå på visningar, bo på ett helt fantastiskt hotell och äta mat på Punk Royale – jag är SÅ taggad. Plus att jag ska åka med finaste Sanne . Mammorna på stan haha – vi är kanske mest taggade för att sova en hel natt hahahaha. Jag gillar verkligen Köpenhamn, var där så mycket jag bara kunde när jag bodde i Malmö!

 

 

Vi åt precis en så sjukt god asiatisk sallad! Hade kunnat äta den varje dag! Allt är på grund av såsen som är SÅ god, ni måste testa!

 

Köp limesaft i flaska ( eller köp lime och pressa själv)

Fish sause

Socker

Ingefära

Röd chili

 

Ni gör så här

Ta ca 6 matskedar lime

4 teskedar socker

2 matskedar fisksås

Hacka ingefäran fint och chilin

KLART! Herregud så gott!

 

Sen tar ni valfritt protein ( jag brukar ha majskyckling )

Sen all god sallad ni kan tänka er, jag älskar böngroddar, romansallad, koriander och sen toppar jag med jordnötter. Även glasnudlar är supergott att ha till!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du är sååå fin! Kan du snälla visa hur du använder anasyacia Contour kit? Du ser alltid så fräsch ut. Kram!

    Emelie Hörtin 2019-01-08 18:17:36
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!