2018 – 2019

 

Hej fina ni,

 

Sitter i skrivandets stund i sängen HEMMA i Stockholm, oh herregud vad skönt det var att komma hem. Vi har mer eller mindre varit på resande fot i två veckor, det är sååå skönt att ha sin garderob, säng och Olivers rum. Han har sovit med oss i sängen hos F:s mamma och hos mina föräldrar och FY f-n vad jag inte tycker om att sova i samma säng som O. Jag sover så fruktansvärt dåligt. Han rör ju sig extremt. Herregud haha, har inte förstått hur han håller på om nätterna och drömmer och gnyr. Jag har i princip varje dag sovit mitt på dagen i en timme för jag varit så trött!

 

Vi flög hem i dag vid 16 och jag måste säga HALLELUJA för att flyga, så snabbt det går. Vi har lyckats pricka in tider när Oliver brukar sova så vi går på planet och ger honom mat i min famn och han somnar direkt och vaknar precis innan landning. Jag måste berätta en sak, jag har aldrig fått O att somna i min famn, jag liggammade och då somnade han alltid i sängen sen gick jag därifrån och satt aldrig upp och ammade. När jag matar honom på dagarna så gör han oftast det i samband med att han ska sova så han får alltid flaska i sin säng. Dagen innan vi skulle flyga så var jag lite nervös inför just detta  – hur gör jag liksom? Och som på beställning så satt jag i soffan och matade honom i min famn och från ingenstans somnade han!!! Det har ALDRIG hänt, det var så jäkla skönt att se att det gick innan vi skulle flyga och på planet funkade det såklart jättebra och GUD vad mysigt det va att ha en sovande bebis i famnen.

 

 

Jag har under 2018 haft en del mål som jag tänkte dela med mig av och se hur det gick med att uppnå dessa!

 

Det här var mina mål förra året

 • Få snurr på mitt aktiebolag och omsätta 500.000 kr
 • Anställa en assistent i mitt AB
 • Börja träna
 • Ta in en städerska för att underlätta min vardag
 • Designa en möbel
 • Köpa bostad i Stockholm
 • Sluta dricka alkohol
 • Bli vegetarian

 

Detta hände

Mina bolag gick över all förväntan och jag nådde mitt mål HUR SJUKT!

Jag har anställt en helt underbar tjej i mitt AB och jag är så fruktansvärt taggad för att börja jobba med henne, herregud vad detta kommer underlätta i min vardag ni anar inte. Hon ska få en ordentlig presentation när vi startar! WOHO!

Det tog lång tid innan jag insåg att vi verkligen behövde en städerska men i november hände det, det har underlättat vårt liv extremt mycket kan jag säga!

Jag hade såååå många olika idéer men till slut föll det på min underbara sänggavel och jag kontaktade bästa Gardinex som hjälpte mig utveckla den, mer saker är på gång kan jag säga 🙂

 

 

Träningen gick åt helsike, jag var ju gravid och hade noll energi , så jag har tränat så extremt lite och jag får betala nu i en dålig rygg och hållning.

 

Jaaaa, vi köpte bostad – vi sålde och köpte på tre veckor och det var KAOS. Med nytt amorteringskrav som vi ville undvika mm så var det brådis, så fruktansvärt glad över denna underbara 4:a som vi köpte och jag kan knappt tro att det är sant att vi bor i denna fina bostad. Jag uppskattar den VARJE dag. Att se det vi båda kämpat för och sparat till är överväldigande.

 

Sluta dricka alkohol , detta var för mig enkelt då jag var gravid haha. Men även efter så har jag haft avsmak för alkohol och efter att ha sett människor fulla när jag själv varit nykter så blev jag ännu mer anti alkohol. Jag kan absolut dricka ett glas vin då och då men jag föredrar en pepsi till maten ALLA dagar i veckan. Att vara ute och festa tilltalar mig inte och de få gånger jag väl väljer att göra det så vill jag njuta med mina vänner med GOD dricka.

 

 

Bli vegetarian, hmmm nja det hände inte till 100 % . Det var i princip noll kött när jag var gravid för det var helt enkelt inte gott. Efter min graviditet så beställde jag in en råbiff och det var inte gott, helt sjukt. Jag hade gått och längtat i 9 månader haha. Nu äter jag kött 1-2 gånger i veckan resten vegetariskt!

 

Inför 2019

 

Alltså jag vill ju verkligen dubblera min omsättning i mina bolag och hoppas på det dubbla, det kan gå då jag slutar min mammaledighet snart – YAY! Så då kan jag jobba 100 %, just nu har jag ju mammapeng ett par dagar i veckan så jag får inte jobba 🙂

Börja träna – detta måste jag verkligen ta tag i. Det är INTE okej hur dålig kondition och styrka jag har.

Vara mer social, jag har dragit mig undan i princip allt och alla… jag blev så jäkla sviken av ett par vänner förra året att jag tappade tilltron HELT till människor och ville aldrig mer öppna upp mig eller lära känna någon ny. Nu känner jag mig mer redo och vill igen, livet är för kort.

Vara mer närvarande, jag vill vara en närvarande mamma och flickvän. Vi har infört mobilfria kvällar här hemma, vi umgås, lagar mat och pratar så mycket mer – det är helt jäkla fantastiskt. Det där mailet man får kl 21 behöver man VERKLIGEN inte svara på.

Hjälpa människor , jag vill göra skillnad och ett avtryck i världen. Jag tror på karma och att göra gott och sprida energi. Jag vill göra så mycket för människor som behöver hjälp.

Bli mer spontana, ha middagar hemma med vänner och gå ut och äta mer tillsammans!

Vlogga, jag vill sååååå gärna ta tag i detta! Jag älskar att kolla olika vloggar!

Fortsätta med vegetarisk kost 5 dagar i veckan!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Önskar dig lycka till .Synd du inte svarade.
  Men önskar dig lycka i livet .

  Rosie 2019-01-04 23:02:12
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!