Sista dagen

 

Hej fina ni,

 

jag har verkligen njutit av min familj, god mat och lekt massor med mina syskonbarn och lagt både telefon och dator åt sidan i snart en vecka. Det har varit så underbart att vara i nuet och inte tänka på att behöva fota eller filma något! Jag behövde rensa huvudet lite och vara närvarande!

 

I dag är sista dagen på detta år och jag kan inte vara mer tacksam över året och allt jag fått lära mig. 2018 kommer alltid vara det bästa året i mitt liv. Jag blev mamma till Oliver och lärde mig så mycket om mig själv, min styrka och en kärlek jag inte visste jag hade inom mig. Mitt och F förhållande gick från att vara extremt nykära till en större kärlek då vi delade kött och blod i en annan människa. Storheten i det kommer nog aldrig att lägga sig.

 

Jag kommer lägga upp en resumé som jag gjorde på instagram, det är många tunga bilder när jag bläddrar i mina album och jag tackar mig själv för att jag vågade satsa och vara lycklig igen.

 

Han är så go!!!

 

 

Jag har till och med ett par nyårslöften denna gång.

 

– Jag vill hjälpa fler människor nästa år, hjälpa till och göra skillnad i världen.

– Jag vill som säkert många andra skriver fokusera på träning och göra min kropp stark igen.

– Fortsätta med vegetarisk kost!

 

Jag önskar er det BÄSTA året 2019 och gör er själva en tjänst och skippa alkoholen eller drick med måtta, vem vill starta sitt 2019 bakis?

 

Kram

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!