Vår jul

 

Hej fina ni,

 

Det var skönt att ta en paus under julen och fokusera helt på familjen och all god mat. Vi firade hos min killes mamma med hans släkt. Det var min första jul utan att vara med min familj och det kändes såå konstigt. Vi har aldrig ätit svenskt julbord utan har sedan jag var liten ätit danskt julbord ( min pappas sida är från Danmark ) som består av dansk fläskstek med krispigt svål, potatis som är stekt i socker och smör, den godaste såsen som min mamma gör samt grönkål som vi steker i grädde. Alla olika sorters kål ni kan tänka er som givetvis är egengjord. Så vi har sittande middag och inget från det svenska julbordet.

Jag och pappa står alltid med en stor sopsäck med grönkål som vi köper hos bonden och förbereder dagen innan. Sådana små saker saknade jag verkligen, hur vi alltid spelar spel till sent på nätterna och jag går runt och skrämmer alla och gör hyss med barnen ( jag kommer få igen detta när O blir större haha )

Vi skulle egentligen köra ner till Skåne i morgon men jag fick panik av tanken att sitta med O i en bil i sex timmar så jag bokade flyg till oss haha, sååå mycket skönare. De har dessutom en flygplats bara 15 min från vår villa! Så i morgon får jag min jul i Skåne någon dag sen bara 🙂 Mina systrar är med hemma med alla sina barn, ska bli jäkla mysigt att träffa alla och bara bli ompysslad och få hjälp med O! Kunna få lite sovmorgon och mysa!

 

 

Så himla fin dukning här hos svärmor! Var riktigt gott med svenskt julbord men jag måste säga att det danska slår det svenska 🙂

 

 

Oliver blev lekt med av barnen , längtar ännu mer nu till nästa år när han är lite större!

 

 

Knäppte av en av de finaste bilderna på mina killar , kärleken till ens partner blir ju helt sinnessjuk efter man får barn. Jag måste säga att det är nu vi är som mest i fas. De första månaderna var lite kaotiska och småbråk fanns för vi inte visste hur vi skulle göra med rutiner mm. Nu har vi verkligen fått till det och irritationerna är som bortblåsta för vi pratar om allt så man inte går runt och tänker på saker som irriterar en.

 

 

Än så länge är han inte rädd för tomten men det lär ju komma haha

 

 

Såå skönt att ha bytt till sittdelen

 

 

Hur fin är inte ryggsäcken även på min kille? Vi fick den av mina föräldrar som skötväska, så jäkla snygg!

 

Jag hoppas ni alla hade en fin jul, det hade verkligen jag! Massa snö utomhus och solen sken på oss!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När gjorde du botox innan du blev gravid? Hur många veckor/månader innan? vet att man inte ska ta som gravid och ammar, men är det okey om man tar det typ en månad innan man blir gravid? Kram! Tack för en bra blogg

  Lisa 2018-12-28 15:27:48
  Svara
 • Vilken mobil använder du när du tar dina bilder/selfies och var redigerar du dina bilder? ? mina blir aldrig så bra..

  Emma 2018-12-27 15:58:43
  Svara
 • Ville bara säga att jag älskar din blogg! Så bra blandning med bebis, ekonomi och ärliga inlägg! Jag har en liten grabb född i slutet på juli som gick in i fas 5 nyligen och helt plötsligt sover apdåligt ? sover er sötnos bättre nu igen? Stor kram och tack för bra blogg!

  Isabella 2018-12-27 09:08:59
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!