Frihet

 

Hej finaste ni,

 

Jag ligger i sängen och tittar på serier, idag kom vi äntligen ut ur lägenheten och åkte till Ikea för att köpa en matstol till O! Vi testade den på en restaurang och han satt så sjukt bra i den! Måste bara älska Ikea 159kr utan borde och allt som allt med den där smarta kudden inne i stolen så blev det typ 200 kr – guld!! Det är verkligen omöjligt att komma ut från Ikea med enbart det man tänkt sig, det är lika givet som att man öppnar en chokladkaka och enbart tar en ruta – Det händer bara inte!

 

I morgon är det dags för min andra runda med micro needling, älskar det!  Sen ska jag på massage i en timme med varm kokosolja. Omg jag längtar så mycket ni anar inte!

 

 

Han ser så stor ut när han sitter så där jag dör! Han har verkligen börjat gilla gröt och sitter med öppen mun när man kommer mee skeden, det behövdes nog fem gånger innan han började fatta haha!

 

 

Denna ständiga glow man har numera! Hejja mitt smink!

 

Utanför dörren stod ett väldigt uppskattat chokladbud!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, tänk på att om ett tag behöver han ha stöd under fötterna. Blir jobbigt för deras små ryggar annars. Rekommenderar Stokke, världsklass! God jul och gott nytt år till er.

    Anna 2018-12-21 15:16:06
    Svara
  • Hej! Vi älskar också vår Ikea stol! Tips till dig som är ute mycket är att ta med insatsen/kudden när du ska i väg med Oliver den passar i alla sånna typer av stolar. Jag tar med min jämt och då är det så enkelt att sätta vår dotter vid bordet utan att barnstolen ska vara för stor! //Sara

    Sara 2018-12-20 17:41:29
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!